www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Betagarri, Bizitzari Txistuka

Bizitzari Txistuka

 

 Artista: Betagarri

 Any de publicació: 2009

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 Haundiena
02 Denbora
03 Badira
04 Bizitxari Txistuka
05 Peep Show
06 Con El Sol
07 Sweet Mary
08 Iratitik Deika
09 90 Minutu
10 Jungle
11 Mingering Mike
12 Baliteke
13 Lucio
14 Lo

 Discografia: Betagarri

Betagarri · Betagarri
  1997 - Ālbum
 
Arren Erro Zaharra · Arren Erro Zaharra
  1998 - Ālbum
 
80/00 · 80/00
  2000 - Versions
 
Freaky-Festa · Freaky-Festa
  2000 - Ālbum
 
Remix · Remix
  2001 - Remixes
 
Arnasa Hartu · Arnasa Hartu
  2002 - Ālbum
 
Zuzenena · Zuzenena
  2004 - Live
  comprar en iTunes
Zuzenena · Zuzenena
  2004 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Hamaika Gara · Hamaika Gara
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Bizitzari Txistuka · Bizitzari Txistuka
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes
Zorion Argiak · Zorion Argiak
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Betagarri

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Cultura de Resistencia I · Cultura de Resistencia I
  2002 - Doble recopilatori
 
Metak 2001-2003 · Metak 2001-2003
  2004 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame