www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Africa Unite, BiogrAfrica Unite

BiogrAfrica Unite

 

 Artista: Africa Unite

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Doble Best Of

 Track list:

CD 1

1.    When People
2.    U Man Right
3.    Politics
4.    Mr. Racist
5.    Festa Italiana
6.    Salmodia
7.    Ruggine
8.    Il Partigiano John
9.    Scegli
10.    Muovi
11.    Sui Miei Passi
12.    Sotto Pressione
13.    Notti
14.    Mentre Fuori Piove
15.    La Storia
16.    The Cage
17.    Bit Crash
18.    Play Another Game

CD 2

1.    Non Sei Sola
2.    Soffici Sapori - Rmx
3.    Curtaglia
4.    Cante
5.    Battito
6.    Molto Importante
7.    Jamming
8.    Sotto Pressione
9.    Rughe Indelebili
10.    Nero Su Nero
11.    Il Partigiano John
12.    Colori
13.    Come In Un Film
14.    Last Train To Brixton
15.    Soffici Sapori

 Discografia: Africa Unite

Mjekeari · Mjekeari
  1987 - Ālbum
 
Llaka · Llaka
  1988 - Ālbum
 
People Pie · People Pie
  1991 - Ālbum
 
Babilonia e Poesia · Babilonia e Poesia
  1993 - Ālbum
 
Un Sole Che Brucia · Un Sole Che Brucia
  1995 - Ālbum
 
In Diretta dal Sole · In Diretta dal Sole
  1996 - Live
 
Il Gioco · Il Gioco
  1997 - Ālbum
 
Vibra · Vibra
  2000 - Ālbum
 
20 · 20
  2001 - Ālbum
 
Llaka/Mjekrari · Llaka/Mjekrari
  2001 - Reediciķ
 
Mentre Fuori Piove · Mentre Fuori Piove
  2003 - Ālbum
 
Un'Altra Ora · Un'Altra Ora
  2004 - DVD + CD Live
 
Controlli · Controlli
  2006 - Ālbum
 
4 Riddims 4 Unity · 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 
BiogrAfrica Unite · BiogrAfrica Unite
  2008 - Doble Best Of
 
Rootz · Rootz
  2010 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame