www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Rude, Barriobeat

Barriobeat

 

 Artista: Rude

 Any de publicació: 2004

 Discogràfica: Kontrakalea

 Tipus: └lbum

 Escolta'l en la ràdio del Chango:

· Skandellara Town (3m50s)

 Track list:

1 Skandellara Town 03:50
2 Allien Skank 04:40
3 More Water More Food 04:00
4 Skannabis 03:33
5 Cybercuba 04:40
6 EZLN in Dub 04:40
7 Bajo y Bateria 02:50
8 Come Selecta 03:42
9 Radio Gap (Redstar rmx) 05:35
10 Special Sottotetto Soundclub 03:50
11 Barriobeat 04:33
12 Libere Forme di Dub 04:40
13 Universal Sound System 03:50
14 Skandellara Version 03:50
15 Mr. Bobby (rmx) 04:20

 Discografia: Rude

Rude Boy Rock · Rude Boy Rock
  1998 - └lbum
 
Dubplates Ó la bolognaise · Dubplates Ó la bolognaise
  2002 - └lbum
 
Barriobeat · Barriobeat
  2004 - └lbum
 
Fidelista · Fidelista
  2005 - └lbum
 
(Stop al puto) Panico · (Stop al puto) Panico
  2008 - EP
 
La Conexiˇn · La Conexiˇn
  2009 - Doble Ólbum
 

 Col·laboracions destacades: Rude

Skunkdiskak vol. 2 · Skunkdiskak vol. 2
  2001 - Recopilatori
 
In-komunikazioa · Fermin Muguruza: In-komunikazioa
  2002 - Àlbum
 
Así Es Mi Vida · Banda Bassotti: Así Es Mi Vida
  2003 - Àlbum
 
99-04 · Fermin Muguruza: 99-04
  2004 - DVD + CD
 
RMXMadeInBarna · La Kinky Beat: RMXMadeInBarna
  2005 - Remixes
  comprar en iTunes
Parola d'Onore · Roy Paci & Aretuska: Parola d'Onore
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
BASS-QUE CULTURE DVD + erremix CD · Fermin Muguruza: BASS-QUE CULTURE DVD + erremix CD
  2006 - DVD + CD Remixes
 
Riddims 58 · Chalart58: Riddims 58
  2006 - Maqueta
 
One More Time · La Kinky Beat: One More Time
  2006 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Estelles del passat · La Bundu Band: Estelles del passat
  2007 - Maqueta
 
Irun Lion Zion in Dub (Vol.1) · Irun Lion Zion in Dub (Vol.1)
  2007 - Recopilatori
 
04-06 · La Kinky Beat: 04-06
  2007 - Recopilatori
 
Recording · Chalart58: Recording
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Benvingut al Paradís · Obrint Pas: Benvingut al Paradís
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Made in Euskal Herria · Esne Beltza: Made in Euskal Herria
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Kalean · Bad Sound System: Kalean
  2008 - Àlbum
 
Politik Kills · Manu Chao: Politik Kills
  2008 - Remixes
  comprar en iTunes
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 
Barrio Santo · Microguagua: Barrio Santo
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Asthmatic Lion REMIX eta beste harribitxi batzuk · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion REMIX eta beste harribitxi batzuk
  2009 - Remixes
 
Pintxatu · Pintxatu
  2009 - Recopilatori
 
Ex-cusas · Brujo: Ex-cusas
  2010 - EP
  comprar en RadioChango
Check Point Kreuzberg · Banda Bassotti: Check Point Kreuzberg
  2010 - Doble Live
  comprar en iTunes
Remixes · Zulu 9.30: Remixes
  2010 - Remixes
  comprar en iTunes
Guerrer Rebel · La Bundu Band: Guerrer Rebel
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 
Cat Samurai · La Bundu Band: Cat Samurai
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes
Radar FM 1999.2013 · Fermin Muguruza: Radar FM 1999.2013
  2013 - Remixes
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame