www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Têtes Raides, Banco

Banco

 

 Artista: Tętes Raides

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. tam-tam
2. la bougie
3. expulsez-moi
4. banco
5. j'ai menti
6. les autres
7. ici
8. les pleins
9. plus haut
10. notre besoin de consolation est impossible ā rassasier
11. on s'amarre

 Discografia: Tętes Raides

Not dead but bien raides · Not dead but bien raides
  1989 - Ālbum
  comprar en iTunes
Mange tes morts · Mange tes morts
  1990 - Ālbum
  comprar en iTunes
Les Oiseaux · Les Oiseaux
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fleur de yeux · Fleur de yeux
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Le bout du toit · Le bout du toit
  1996 - Ālbum
 
Viens ! · Viens !
  1997 - Live
  comprar en iTunes
Chamboultou · Chamboultou
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Ginette (10 ans) · Ginette (10 ans)
  2000 - Best Of
  comprar en iTunes
Gratte Poil · Gratte Poil
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Qu'est-ce qu'on s'fait chier ! · Qu'est-ce qu'on s'fait chier !
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fragile · Fragile
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Banco · Banco
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Tętes Raides

Aux Suivant · Aux Suivant
  1998 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame