www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Manu Chao, Baïonarena

Baïonarena

 

 Artista: Manu Chao

 Col·laboracions destacades:

· Radio Bemba

· Gambeat

· Os Festicultores Troupe

 Any de publicació: 2009

 Discogràfica: Because Music

 Tipus: Doble CD + DVD

 Track list:

1. Intro / Panik
2. El Hoyo
3. Peligro
4. Casa Babylon
5. Tumba
6. Bobby Marley
7. La Primavera
8. Radio Bemba
9. Bienvenida a Tijuana
10. El Viento
11. Monkey
12. Clandestino
13. Desaparecido
14. Ya Llego / Rumba de Barcelona / La Despedida
15. Mentira / Se Acabo
16. Rainin' In Paradize
17. A Cosa
18. Vakaloka
19. Hamburger Fields / Merry Blues
20. Tristeza Maleza
21. Dia Luna
22. Machine gun
23. Volver
24. Radio Bemba Eldorado
25. Mala Vida
26. Sidi H'Bibi
27. Radio Bemba
28. Bobby Fuerza
29. Si Me Das Elegir
30. Tombola
31. Les rues de l'Hiver / Pinocchio
32. Crèv' La Vie
33. Pinocchio

Recorded live in Bayonne in 2008, July 30st.

 Discografia: Manu Chao

Clandestino · Clandestino
  1998 - └lbum
 
...Prˇxima Estaciˇn... Esperanza · ...Prˇxima Estaciˇn... Esperanza
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Radio Bemba Sound System · Radio Bemba Sound System
  2002 - Live
  comprar en iTunes
Babylonia en Guagua · Babylonia en Guagua
  2002 - DVD
 
Siberie M'Etait ContÚee · Siberie M'Etait ContÚee
  2004 - EP
 
Siberie M'Etait ContÚee · Siberie M'Etait ContÚee
  2004 - CD + Llibre
 
Rainin in Paradize · Rainin in Paradize
  2007 - EP
 
La Radiolina · La Radiolina
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Politik Kills · Politik Kills
  2008 - Remixes
  comprar en iTunes
Ba´onarena · Ba´onarena
  2009 - Doble CD + DVD
 

 Col·laboracions destacades: Manu Chao

Gora Herria · Negu Gorriak: Gora Herria
  1991 - EP
 
Dale Aborigen · Todos tus Muertos: Dale Aborigen
  1992 - Àlbum
 
Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30 · Negu Gorriak: Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30
  1994 - Live
 
O Samba Poconé · Skank: O Samba Poconé
  1996 - Àlbum
 
Automatik Kalamity · Anouk: Automatik Kalamity
  1997 - Àlbum
 
El Poder de Machín · Amparanoïa: El Poder de Machín
  1997 - Àlbum
  comprar en iTunes
Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Identities · Idir: Identities
  1999 - Àlbum
  comprar en iTunes
Feria Furiosa · Amparanoïa: Feria Furiosa
  1999 - Àlbum
 
Me Cago en el Amor · Tonino Carotone: Me Cago en el Amor
  1999 - Senzill
  comprar en iTunes
Brazuca Matraca · Wagner Pá & Brazuca Matraca: Brazuca Matraca
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Me Voy con el Gusto · Lumbalú: Me Voy con el Gusto
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Digital Mestizo · Digital Mestizo
  2001 - Doble recopilatori
 
Los Guachos · Karamelo Santo: Los Guachos
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Il y a un Pays... Palestine · Il y a un Pays... Palestine
  2003 - Recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Dimanche à Bamako · Amadou & Mariam: Dimanche à Bamako
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Ma Yela · Akli D: Ma Yela
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mariatchi Boogie · Mariatchi Boogie
  2006 - Recopilatori
 
A Per Loca · A Per Loca
  2006 - Recopilatori
 
pA/Ris-Casbah · El Gafla: pA/Ris-Casbah
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Cacería · Go Lem System: Cacería
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Al Carrer! · La Pegatina: Al Carrer!
  2007 - Àlbum
  comprar en RadioChango
Suonoglobal · Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Ciao Mortali · Tonino Carotone: Ciao Mortali
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Checkpoint Rock · Checkpoint Rock
  2009 - Banda Sonora
 
Ça Chante · Smod: Ça Chante
  2009 - EP
 
Smod · Smod: Smod
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 
Radar FM 1999.2013 · Fermin Muguruza: Radar FM 1999.2013
  2013 - Remixes
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame