www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1993  any   
Enviar a un amic 

 

Karamelo Santo, Baila Gordito

Baila Gordito

 

 Artista: Karamelo Santo

 Any de publicació: 1993

 Tipus: EP

 Track list:

Lado A - Baila Gordito
Lado B - El Baile Oficial

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: Karamelo Santo

Baila Gordito · Baila Gordito
  1993 - EP
 
La Kulebra · La Kulebra
  1995 - Ālbum
 
Perfectos Idiotas · Perfectos Idiotas
  1997 - Ālbum
  comprar en iTunes
Los Guachos · Los Guachos
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Haciendo bulla · Haciendo bulla
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Karamelo Santo 95-06 · Karamelo Santo 95-06
  2006 - DVD + CD
  comprar en iTunes
La Gente Arriba · La Gente Arriba
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Antena Pachamama · Antena Pachamama
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
El baile oficial - En vivo! · El baile oficial - En vivo!
  2009 - Live
  comprar en iTunes
Karamelo Santo · Karamelo Santo
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Karamelo Santo

Politiqueros · Radio Roots: Politiqueros
  2003 - Àlbum
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Mirando el Mundo al Revés · Che Sudaka: Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Soy Tu Hermano · DJ Karim: Soy Tu Hermano
  2011 - EP
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame