www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Gnawa Diffusion, Bab El Oued Kingston

Bab El Oued Kingston

 

 Artista: Gnawa Diffusion

 Any de publicació: 1999

 Discogràfica: 7 Colors Music

 Tipus: └lbum

 Track list:

01 Madanga
02 Ouvrez Les Stores
03 Kabariou
04 Bab El Oued Kingston
05 H'moum Zawalia
06 Syndikaina
07 Chara'Allah
08 Daka Bambara
09 Sabrina Gaz Naturel
10 Gazel Au Fond De La Nuit

 Discografia: Gnawa Diffusion

LÚgitme DiffÚrence · LÚgitme DiffÚrence
  1993 - EP
 
Ombre-Elle · Ombre-Elle
  1997 - Senzill
 
InaÔl Ding Dingue Dong · InaÔl Ding Dingue Dong
  1997 - Senzill
 
Algeria · Algeria
  1997 - └lbum
 
Bab El Oued Kingston · Bab El Oued Kingston
  1999 - └lbum
 
Ouvrez les Stores · Ouvrez les Stores
  1999 - Senzill
 
Live DZ · Live DZ
  2002 - Doble Live
 
Souk System · Souk System
  2003 - └lbum
 
Fucking Cowboys: Live in Paris · Fucking Cowboys: Live in Paris
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Gnawa Diffusion

It's a French Reggae Party · It's a French Reggae Party
  1998 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame