www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Os Diplomaticos, Avante Toda

Avante Toda

 

 Artista: Os Diplomaticos

 Any de publicació: 1995

 Discogràfica: FonoMusic

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Talleres Carnotxo
2. O increíble bestilleiro
3. Castiburón
4. O alcalde morreu
5. Dentistas carniceiros
6. Fillos de pita
7. Como o vento
8. Gaiteiro
9. Manda tralla (oda a Arsenio)
10. Vivir na Coruña
11. Fura futbolín
12. Jatilla
13. Escaleras de la cárcel
14. Esta noite hei d'ir alo
15. Peito de uralita

 Discografia: Os Diplomaticos

Arroutada Pangalaica · Arroutada Pangalaica
  1991 - └lbum
 
Parr˙s · Parr˙s
  1993 - └lbum
 
Avante Toda · Avante Toda
  1995 - └lbum
 
Fumareu · Fumareu
  1997 - EP
 
Capetˇn · Capetˇn
  1999 - └lbum
 
Komunicando · Komunicando
  2003 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Os Diplomaticos

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos · 120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos
  2007 - Doble recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame