www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Au pied de la lettre

 

 Artista: Tomas Jensen

 Any de publicació: 2000

 Tipus: Maqueta

 Discografia: Tomas Jensen

Au pied de la lettre · Au pied de la lettre
  2000 - Maqueta
 
Pied de nez · Pied de nez
  2002 - Ālbum
 
Tomas Jensen et les Faux-Monnayeurs · Tomas Jensen et les Faux-Monnayeurs
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Quelqu'un d'autre · Quelqu'un d'autre
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Pris Sur Le Vif · Pris Sur Le Vif
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame