www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1993  any   
Enviar a un amic 

 

Bersuit Vergabarat, Asquerosa Alegría

Asquerosa Alegría

 

 Artista: Bersuit Vergabarat

 Any de publicació: 1993

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. fuera de acá
2. Sin son
3. Tu pastilla fue
4. Clara
5. Cha cha cha
6. Ausencia de estribillo
7. Si amanece
8. Decile a tu mamá
9. Balada de Guang Chang Kein
10. Los elefantitos
11. Vamos, no llegamos
12. Nepore'y (Tu ausencia)
13. Buceando en el Riachuelo

 Discografia: Bersuit Vergabarat

Y Punto · Y Punto
  1992 - Ālbum
 
Asquerosa Alegría · Asquerosa Alegría
  1993 - Ālbum
 
Don Leopardo · Don Leopardo
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Libertinaje · Libertinaje
  1998 - Ālbum
 
Hijos del Culo · Hijos del Culo
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
De la Cabeza con Bersuit · De la Cabeza con Bersuit
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Lo que se es) · La Argentinidad al Palo (Lo que se es)
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Se es) · La Argentinidad al Palo (Se es)
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Testosterona · Testosterona
  2005 - Ālbum
 
Bersuit? · Bersuit?
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Revuelta · La Revuelta
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Bersuit Vergabarat

20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Estamos todos en la trampa · Guachupé: Estamos todos en la trampa
  2007 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame