www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Betagarri, Arnasa Hartu

Arnasa Hartu

 

 Artista: Betagarri

 Any de publicació: 2002

 Discogràfica: Metak

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1-Zure Ingurua
2-Nora joan ziren?
3-Gaurko egunak
4-Hemen erdian
5-Bere munduan
6-Gure ohiua
7-Hankak mahai gainean
8-Mienten mi amor
9-Bizitza igaro
10-Lekeitio's beach
11-Aldeak
12-L'estaca

 Discografia: Betagarri

Betagarri · Betagarri
  1997 - Ālbum
 
Arren Erro Zaharra · Arren Erro Zaharra
  1998 - Ālbum
 
80/00 · 80/00
  2000 - Versions
 
Freaky-Festa · Freaky-Festa
  2000 - Ālbum
 
Remix · Remix
  2001 - Remixes
 
Arnasa Hartu · Arnasa Hartu
  2002 - Ālbum
 
Zuzenena · Zuzenena
  2004 - Live
  comprar en iTunes
Zuzenena · Zuzenena
  2004 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Hamaika Gara · Hamaika Gara
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Bizitzari Txistuka · Bizitzari Txistuka
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes
Zorion Argiak · Zorion Argiak
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Betagarri

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Cultura de Resistencia I · Cultura de Resistencia I
  2002 - Doble recopilatori
 
Metak 2001-2003 · Metak 2001-2003
  2004 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame