www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Todos tus Muertos, Argentina te Asesina. En Vivo

Argentina te Asesina. En Vivo

 

 Artista: Todos tus Muertos

 Any de publicació: 1996

 Discogràfica: Gora Herriak

 Tipus: Live

 Track list:

1 Hijo Nuestro. Intro Guantanamera, arr. Tradicional / Nadal 05:59
2 Sé que No. Gutiérrez / Nadal / Villafañe 05:34
3 El Féretro. Gutiérrez / Nadal / Villafañe 02:12
4 Dale Aborigen. Amin / Gutiérrez / Nadal 02:38
5 Andate. Gutiérrez / Nadal / Potenzoni / Villafañe 03:54
6 Viejos de Ka Ka. Gutiérrez / Villafañe 01:34
7 No Más Apartheid. Gutiérrez / Nadal / Villafañe 04:56
8 Turbulentas Tinieblas. Nadal / Villafañe 01:47
9 Diez Segundos de Masacre. Gutiérrez / Nadal / Villafañe 01:32
10 Mandela. Nadal / Villafañe 05:24
11 Derecho a la Vida. MG15 02:13
12 Demasiado Revueltos. Gutiérrez / Nadal / Villafañe 04:06
13 Mandela Dub. Nadal / Villafañe 04:51
14 Gente que No. Serrano 02:10

 Discografia: Todos tus Muertos

Todos tus Muertos · Todos tus Muertos
  1988 - Àlbum
 
Nena de Hiroshima · Nena de Hiroshima
  1991 - Àlbum
 
Dale Aborigen · Dale Aborigen
  1992 - Àlbum
 
Argentina te Asesina. En Vivo · Argentina te Asesina. En Vivo
  1996 - Live
 
Subversiones · Subversiones
  1997 - Àlbum
 
El Camino Real · El Camino Real
  1998 - Àlbum
 
Reunion 2006 · Reunion 2006
  2007 - Live
 
Greatest Hits · Greatest Hits
  2008 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Todos tus Muertos

Red Hot + Latin / Silencio = Muerte · Red Hot + Latin / Silencio = Muerte
  1996 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Ireki ateak · Fermin Muguruza eta Dut: Ireki ateak
  1997 - Àlbum
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 
Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998) · Fermin Muguruza: Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)
  1998 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 
12 Vivos · Los Auténticos Decadentes: 12 Vivos
  2004 - Live
  comprar en iTunes
Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes · Los Auténticos Decadentes: Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes
  2004 - Versions
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame