www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Ojos de Brujo, Aocaná

Aocaná

 

 Artista: Ojos de Brujo

 Col·laboracions destacades:

· Kumar

 Any de publicació: 2009

 Discogràfica: Diquela

 Tipus: └lbum

 Track list:

CD:
1.Todos mortales
2.Nueva Vida
3.Dónde te has metío (con Tote King)
4.Correveidile(con Chano Domínguez)
5.Rumba del adiós
6.Una verdad incómoda (con Kumar)
7.Baraka
8.Tócale ya
9.Busca lo bueno (con Los Van Van)
10.Tantas flores (con Duquende y KCP (India))
11.Perico y Juliana
12.Lluvia (hidden track ritmo acuático)

Edición especial CD 2:

1. Nueva vida - remix de Maxfx y Charly
2. Dónde te has metío - Kumar
3. Todos remezclados - Pankoramix
4. RMX Tantas flores - Ramón Jiménez (Metralleta)
5. Búscalo qué bueno - Xavi
6. Correveidile - piano version
7. Baraka - Stellano Miele

 Discografia: Ojos de Brujo

Vengue · Vengue
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
BarÝ · BarÝ
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Remezclas de la casa · Remezclas de la casa
  2004 - Remixes
  comprar en iTunes
Girando BarÝ 2005 · Girando BarÝ 2005
  2005 - DVD
 
TecharÝ · TecharÝ
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
TecharÝ Live · TecharÝ Live
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Aocanß · Aocanß
  2009 - └lbum
  comprar en iTunes
Corriente Vital - 10 A˝os · Corriente Vital - 10 A˝os
  2010 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Ojos de Brujo

Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Session · Barcelona Raval Session
  2004 - Doble recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Vamos que nos Vamos · Muchachito Bombo Infierno: Vamos que nos Vamos
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Muévete Bien - Sabor Latino 2 · Muévete Bien - Sabor Latino 2
  2007 - Recopilatori
  comprar en RadioChango
Rambla, Rumble, Rumba · Rambla, Rumble, Rumba
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Los Ritmos del Espejo II · Los Ritmos del Espejo II
  2007 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Película de Barrio · Kumar: Película de Barrio
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame