www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Orishas, Antidiotico

Antidiotico

 

 Artista: Orishas

 Any de publicació: 2007

 Discogràfica: EMI

 Tipus: Best Of

 Track list:

Hay un Son 3:09
A Lo Cubano 4:04
Elegante 3:58
Emigrantes 3:35
537 Cuba 4:22
Represent 3:42
Nací Orishas 4:53
Que Pasa? 3:41
Silencio 4:19
Conexion 4:13
Habana 4:38
El Kilo 4:25
Que Vola? 4:21
Quien Te Dijo 4:08
Una Página 3:44
Mistica 4:26
Desaparecidos 3:48
Bombo 3:30
Soy Guajiro (featuring Benny More) 3:32
Gwadloup Cuba (Avec Orishas) 4:04
Sigue, Sigue! 4:14
La Alianza 3:31
1999 (Malou Remix) 3:13
Orishas Llego (Cayo Huesco Remix) 4:26
Que Pasa ? (Red Remix) 3:32

 Discografia: Orishas

A lo Cubano · A lo Cubano
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Emigrante · Emigrante
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
El Kilo · El Kilo
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Antidiotico · Antidiotico
  2007 - Best Of
  comprar en iTunes
Cosita Buena · Cosita Buena
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Orishas

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Arezzo Wave 2001 · Arezzo Wave 2001
  2001 - Doble recopilatori
 
Back to the Earth · Carlos Jean: Back to the Earth
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Corriente Vital - 10 Años · Ojos de Brujo: Corriente Vital - 10 Años
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame