www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Radici nel Cemento, Ancora non è finita

Ancora non è finita

 

 Artista: Radici nel Cemento

 Any de publicació: 2006

 Discogràfica: V2

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 E NON FINIRÁ
02 SOUND!
03 BELLA CICCIA
04 MI VENDO
05 LE PIETRE IN TASCA
06 QUELLI DENTRO
07 LA CUCINA CASERECCIA
08 LA VITAMARA
09 WORKIN' CLASS
10 UOMO MORTO
11 SKARABINIERE
12 EL MIEDO NOS SEPARA
13 FIREWOMAN
14 NUOVI CROCIATI

 Discografia: Radici nel Cemento

Radici nel Cemento · Radici nel Cemento
  1996 - Ālbum
 
Guns of Brixton · Guns of Brixton
  1998 - Senzill
 
Popoli in Vendita · Popoli in Vendita
  1998 - Ālbum
 
Alla Rovescia · Alla Rovescia
  2001 - Ālbum
 
Occhio! · Occhio!
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Ancora non č finita · Ancora non č finita
  2006 - Ālbum
 
Il Paese di Pulcinella · Il Paese di Pulcinella
  2008 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Radici nel Cemento

Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Punk Reggae Party · Punk Reggae Party
  1997 - Recopilatori
 
Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae · Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae
  2001 - Recopilatori
  comprar en iTunes
99-04 · Fermin Muguruza: 99-04
  2004 - DVD + CD
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame