www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Banda Bassotti, Amore e Odio

Amore e Odio

 

 Artista: Banda Bassotti

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Gridalo Forte Records

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1 Juri Gagarin 03:43 (Angelo "Sigaro" Conti)
2 Amore e Odio 03:33 (A. Conti, David Cacchione)
3 Partiro 03:58 (A. Conti)
4 Scelgo 03:50 (Francesco "Sandokan" Antonozzi, D. Cacchione)
5 La Pantera 03:03 (Angelo "Sigaro" Conti)
6 La Banda del Cavo 04:53 (Angelo "Sigaro" Conti)
7 Quanta Terra nelle Mani 02:58 (A. Conti, A.Conti- Valerio Mastrandrea)
8 Festa si Lucha tambien 04:20 (Fabio "Scopa" Santarelli)
9 Ci Sei? 04:35 (A. "Sigaro" Conti, D.Cacchione)
10 La Mano del Morto 03:11 (A.Conti, A. Conti-D. Cacchione)
11 Damigella della Notte 03:11 (A.Conti)
12 Il Paese dei Balocchi 04:11 (Fabio "Scopa" Santarelli)
13 La Classe Ouvriere 04:10 (A. "Sigaro" Conti)

 Discografia: Banda Bassotti

Figli della Stessa Rabbia · Figli della Stessa Rabbia
  1992 - Ālbum
 
Bella Ciao · Bella Ciao
  1994 - EP
 
Avanzo de Cantiere · Avanzo de Cantiere
  1995 - Ālbum
 
Un Altro Giorno d'Amore · Un Altro Giorno d'Amore
  2001 - Doble Live
 
L'Altra Faccia dell'Impero · L'Altra Faccia dell'Impero
  2002 - Ālbum
 
Así Es Mi Vida · Así Es Mi Vida
  2003 - Ālbum
 
Amore e Odio · Amore e Odio
  2005 - Ālbum
 
Vecchi Cani Bastardi · Vecchi Cani Bastardi
  2006 - Ālbum
 
Viento, Lucha y Sol · Viento, Lucha y Sol
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Check Point Kreuzberg · Check Point Kreuzberg
  2010 - Doble Live
  comprar en iTunes
Siamo guerriglia · Siamo guerriglia
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Banda Bassotti

Balla e Difendi · Balla e Difendi
  1991 - Recopilatori
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Make Capitalism History · Make Capitalism History
  2006 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame