www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2011  any   
Enviar a un amic 

 

Costo Rico, Amanece

Amanece

 

 Artista: Costo Rico

 Any de publicació: 2011

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Que Arribi Ben Lluny.
2. Equivocate.
3. Flotan.
4. Sale el Sol.
5. Intro Bons Amics.
6. Bons Amics.
7. Deu Anys.
8. No Puedes Volver.
9. Amanece.
10. Caminando.
11. Heroes Reales.
12. Tengo.

 Discografia: Costo Rico

Costo Rico · Costo Rico
  2002 - EP
 
El Patio · El Patio
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Cosas Ricas · Cosas Ricas
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Colorín Colorao · Colorín Colorao
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Amanece · Amanece
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Costo Rico

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 
Tudo é possible · Che Sudaka: Tudo é possible
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Construmón · Muyayo Rif: Construmón
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Rumba Ventilador Barcelona (The Best Rumba from Barcelona) · Rumba Ventilador Barcelona (The Best Rumba from Barcelona)
  2010 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Todos Los Días Sale El Sol · Bongo Botrako: Todos Los Días Sale El Sol
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame