www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

Bandabardò, Allegro ma non troppo

Allegro ma non troppo

 

 Artista: Bandabard˛

 Any de publicació: 2010

 Tipus: Live

 Track list:

  1. BeppeAnna - 3:16 (versione per funerali e matrimoni)
  2. Abù - 4:14
  3. Viva La Campagna - 4:16 (registrato in teatro)
  4. La Mauvaise Réputation - 2:25 (registrato in teatro)
  5. Sogni Grandiosi -3:59 (registrato in teatro)
  6. Wilma - 3:28
  7. Ho La Testa - 4:17
  8. Ramon - 4:46
  9. Un Giudice - 4:25 (live)
  10. 20 Bottiglie di Vino - 3:44 (live)
  11. Sette Sono i Re - 2:56 (live)

 Discografia: Bandabard˛

Il circo mangione · Il circo mangione
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Iniziali bý-bý · Iniziali bý-bý
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
Barbaro Tour · Barbaro Tour
  1999 - Live
 
Mojito Football Club · Mojito Football Club
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Se mi rilasso... collasso · Se mi rilasso... collasso
  2001 - Live
 
Bondo! Bondo! · Bondo! Bondo!
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Tre passi avanti · Tre passi avanti
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Fuori Orario · Fuori Orario
  2006 - Doble Best Of / Live
 
Ottavio · Ottavio
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes
Allegro ma non troppo · Allegro ma non troppo
  2010 - Live
 
Scaccianuvole · Scaccianuvole
  2011 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Bandabard˛

Arezzo Wave 2001 · Arezzo Wave 2001
  2001 - Doble recopilatori
 
25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana · Folkabbestia: 25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Suonoglobal · Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ciao Mortali · Tonino Carotone: Ciao Mortali
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame