www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Radici nel Cemento, Alla Rovescia

Alla Rovescia

 

 Artista: Radici nel Cemento

 Any de publicació: 2001

 Discogràfica: Bloom Produzioni

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 ALLA ROVESCIA
02 ECHELON
03 ROCK WHIT ME
04 IL POSTO PER ME
05 LA DONNA MIA
06 SOLTANTO UNA VITA
07 ROOTS
08 SENZA RANCORE
09 DEDICA
10 CICILEU
11 GATTABUIA
12 PAPPA E CICCIA
13 SENZA PAROLE
14 LIBERATELO
15 DUB FI MUMIA  

 Discografia: Radici nel Cemento

Radici nel Cemento · Radici nel Cemento
  1996 - Ālbum
 
Guns of Brixton · Guns of Brixton
  1998 - Senzill
 
Popoli in Vendita · Popoli in Vendita
  1998 - Ālbum
 
Alla Rovescia · Alla Rovescia
  2001 - Ālbum
 
Occhio! · Occhio!
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Ancora non č finita · Ancora non č finita
  2006 - Ālbum
 
Il Paese di Pulcinella · Il Paese di Pulcinella
  2008 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Radici nel Cemento

Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Punk Reggae Party · Punk Reggae Party
  1997 - Recopilatori
 
Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae · Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae
  2001 - Recopilatori
  comprar en iTunes
99-04 · Fermin Muguruza: 99-04
  2004 - DVD + CD
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame