www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1993  any   
Enviar a un amic 

 

Agua Bendita, Agua Bendita

Agua Bendita

 

 Artista: Agua Bendita

 Any de publicació: 1993

 Discogràfica: Tralla

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1 Ten Cuidado
2 Volar
3 Billy Joe
4 No Te Kortes
5 Dolor
6 Intro
7 Agua Bendita
8 Libertá
9 Mama
10 Sarajevo
11 A Tu Lado
12 Okupa
13 Parapapara
14 Despejen
15 Er Melenas

 Discografia: Agua Bendita

Agua Bendita · Agua Bendita
  1993 - Ālbum
 
Grita Libertad · Grita Libertad
  1994 - Ālbum
 
Gente que camina · Gente que camina
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Africa · Africa
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Haciendo El Indio · Haciendo El Indio
  2010 - Ālbum
 
Doble Bombo · Doble Bombo
  2013 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame