www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1987  any   
Enviar a un amic 

 

Sumo, After Chabón

After Chabón

 

 Artista: Sumo

 Any de publicació: 1987

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Crua Chan
2. No Tan Distintos
3. Banderitas y Globos
4. Ma˝ana en el Abasto
5. Hello Frank
6. Ojos de Terciopelo
7. Quiero Ya
8. Gota en el Ojo
9. Cieguito Volador
10. No Te Pongas Azul
11. Noche de Paz
12. Percussion Baby

 Discografia: Sumo

Divididos por la Felicidad · Divididos por la Felicidad
  1985 - └lbum
 
Llegando los Monos · Llegando los Monos
  1986 - └lbum
 
After Chabˇn · After Chabˇn
  1987 - └lbum
 
Fiebre · Fiebre
  1989 - └lbum
 
Greatest Hits · Greatest Hits
  1991 - Best Of
 
The Collection · The Collection
  1991 - Recopilatori
 
Corpi˝os en la Madrugada · Corpi˝os en la Madrugada
  1992 - Reediciˇ
 
El Legado de Sumo · El Legado de Sumo
  1999 - Best Of
 
Obras Cumbres · Obras Cumbres
  2000 - Doble Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame