www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Los Tres Puntos, Aficionados

Aficionados

 

 Artista: Los Tres Puntos

 Any de publicació: 2000

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Aficionados
2. Les Vaches Et Le Prisonnier
3. Estrella De Muerte
4. Alta Mar
5. Pas L'ArmÚe
6. GrÚgaritÚ
7. Les Manchots Du Social
8. Nostalgia
9. Terre De LibertÚ
10. Karnalito
11. Are You Ready
12. Putas Ferias
13. Devorador
14. El Gringo
15. Stella Di Morte (Bonus)

 Discografia: Los Tres Puntos

Ska Two Ska · Ska Two Ska
  1998 - └lbum
 
Terre de LibertÚ · Terre de LibertÚ
  1999 - Senzill
 
Aficionados · Aficionados
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Si Oh! · Si Oh!
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
10 ans Ferme ! · 10 ans Ferme !
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Los Tres Puntos - Live · Los Tres Puntos - Live
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Hasta la Muerte · Hasta la Muerte
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Los Tres Puntos

Le ska punk dans tous ses états · Le ska punk dans tous ses états
  2003 - Recopilatori
 
Faites Encore Plus de Bruit · Faites Encore Plus de Bruit
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame