www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Los de Abajo, Actitud Calle

Actitud Calle

 

 Artista: Los de Abajo

 Any de publicació: 2009

 Tipus: EP

 Track list:

01 Actitud calle
02 Atrapao
03 Teresa

 Discografia: Los de Abajo

Los de Abajo · Los de Abajo
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Cybertropic Chilango Power · Cybertropic Chilango Power
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Latin Ska Force · Latin Ska Force
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Complete & Live '04 · Complete & Live '04
  2004 - Doble Live
  comprar en iTunes
LDA vs. The Lunatics · LDA vs. The Lunatics
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
No Borrarán · No Borrarán
  2006 - Ālbum
 
Actitud Calle · Actitud Calle
  2009 - EP
 
Actitud Calle · Actitud Calle
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Los de Abajo

Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Los Ritmos del Espejo II · Los Ritmos del Espejo II
  2007 - Recopilatori
 
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame