www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Franziska, Action

Action

 

 Artista: Franziska

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1.    Intro
2.    Move love
3.    Ask dem why
4.    Action speaks louder than words (feat. sean martin)
5.    Fighting for freedom (feat. lathly)
6.    The herb
7.    People rise
8.    Down to the ground (feat. bunna)
9.    Weh dem a try
10.    The next big thing
11.    Peace of mine
12.    Big ship (feat. freddie mcgregor)
13.    Dun wid di crime (feat. high priest)
14.    Yeah yeah (dancing time)
15.    Down to the dub
16.    Ask dem dub
17.    Fighting for dub

 Discografia: Franziska

Zanza Una Hit · Zanza Una Hit
  1997 - EP
 
The Lover 7'' · The Lover 7''
  1999 - Ālbum
 
Special Blend · Special Blend
  2001 - Ālbum
 
In the mood · In the mood
  2002 - EP
 
Special Blend · Special Blend
  2002 - Reediciķ
 
Hot Shot · Hot Shot
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
FRNZSK The New Sound of Franziska · FRNZSK The New Sound of Franziska
  2006 - Ālbum
 
Action · Action
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Franziska

Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae · Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae
  2001 - Recopilatori
  comprar en iTunes
4 Riddims 4 Unity · Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame