www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2012  any   
Enviar a un amic 

 

Le Peuple de l'Herbe, A Matter Of Time

A Matter Of Time

 

 Artista: Le Peuple de l'Herbe

 Any de publicació: 2012

 Tipus: └lbum

 Track list:

01. New Day
02. Mars
03. Mothership
04. Let Us Play
05. Not A Test
06. Parler Le Fracas
07. Moustache
08. Jasmin In The Air
09. Number
10. Wooden Jam
11. A Matter Of Time
12. Tous Les Matins
13. 19..

 Discografia: Le Peuple de l'Herbe

TriplezÚro · TriplezÚro
  2000 - └lbum
 
Ph Theme · Ph Theme
  2000 - Senzill
  comprar en iTunes
TriplezÚro plus · TriplezÚro plus
  2001 - Reediciˇ
  comprar en iTunes
P.H. Test / Two · P.H. Test / Two
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Mr. Nice · Mr. Nice
  2002 - Senzill
  comprar en iTunes
Sold Out · Sold Out
  2004 - Live
  comprar en iTunes
El Paso · El Paso
  2004 - Senzill
  comprar en iTunes
Cube · Cube
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Radio Blood Money · Radio Blood Money
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Monde de merde (feat. Svinkels) · Monde de merde (feat. Svinkels)
  2008 - Senzill
  comprar en iTunes
Tilt · Tilt
  2009 - └lbum
  comprar en iTunes
A Matter Of Time · A Matter Of Time
  2012 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Le Peuple de l'Herbe

Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame