www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Kortatu, A Front Line Compilation

A Front Line Compilation

 

 Artista: Kortatu

 Any de publicació: 1995

 Tipus: Best Of

 Track list:

1 Don Vito y la Revuelta en el Frenopático
2 Tolosa Iņauteriak
3 Nicaragua Sandinista
4 Zu Atrapatu Arte
5 Sarri, Sarri
6 A Desmond Tutu
7 Hernani, 15.IV.84
8 A la Calle
9 La Linea del Frente
10 Hotel Monbar
11 9 Zulo
12 Jaungoikoa Eta Lege Zarra
13 Cartel En El Casco Viejo De Bilbao

 Discografia: Kortatu

Kortatu/Cicatriz/Jotakie/Kontuz Hi! · Kortatu/Cicatriz/Jotakie/Kontuz Hi!
  1985 - EP
 
Kortatu · Kortatu
  1985 - Ālbum
 
El estado de las cosas · El estado de las cosas
  1986 - Ālbum
 
Kolpez kolpe · Kolpez kolpe
  1988 - Ālbum
 
Azken guda dantza · Azken guda dantza
  1988 - Doble Live
 
Azken guda dantza · Azken guda dantza
  1992 - Reediciķ
 
A Front Line Compilation · A Front Line Compilation
  1995 - Best Of
 

 Col·laboracions destacades: Kortatu

Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998) · Fermin Muguruza: Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)
  1998 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame