www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2011  any   
Enviar a un amic 

 

Che Sudaka, 10

10

 

 Artista: Che Sudaka

 Col·laboracions destacades:

· Gogol Bordello

 Any de publicació: 2011

 Discogràfica: Cavernicola Records

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. 10
02. Inmigrant Soul
03. C'e plus beau
04. Love is strong
05. Desearia
06. Que viva la gente
07. Ya nunca me veras caer
08. Es 3
09. Hombre Libre
10. Crisis de Amor

 Discografia: Che Sudaka

Trippie Town · Trippie Town
  2003 - Ālbum
 
Trippie Town · Trippie Town
  2005 - Reediciķ
  comprar en iTunes
Alerta Bihotza · Alerta Bihotza
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Mirando el Mundo al Revés · Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Tudo é possible · Tudo é possible
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Cavernicola Recording Vol.1 · Cavernicola Recording Vol.1
  2010 - Recopilatori
 
10 · 10
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Che Sudaka

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Músiques urbanes + A prop 04 · Músiques urbanes + A prop 04
  2004 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Tribus Urbanas · Tribus Urbanas
  2006 - Recopilatori
 
Mariatchi Boogie · Mariatchi Boogie
  2006 - Recopilatori
 
A Per Loca · A Per Loca
  2006 - Recopilatori
 
Mic Cité · Mic Cité
  2007 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Kanabistro Barcelona · Dédé Traké: Kanabistro Barcelona
  2007 - Àlbum
 
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Al Carrer! · La Pegatina: Al Carrer!
  2007 - Àlbum
  comprar en RadioChango
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
¿Delincuente? · Avanti Esperanza: ¿Delincuente?
  2008 - Àlbum
 
Compétences universelles · Superamazoo: Compétences universelles
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barrio Santo · Microguagua: Barrio Santo
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Solidario Guatemala · Solidario Guatemala
  2009 - Recopilatori
 
Rumbo · Black Baudelaire: Rumbo
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Barcelona Postiza · Barcelona Postiza
  2009 - Recopilatori
  comprar en RadioChango
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 
Construmón · Muyayo Rif: Construmón
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Todos Los Días Sale El Sol · Bongo Botrako: Todos Los Días Sale El Sol
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Proyectos de Conciencia, Vol. II · Proyectos de Conciencia, Vol. II
  2010 - Recopilatori
 
Ciudadanos del Mundo · Mañana Me Chanto: Ciudadanos del Mundo
  2010 - Àlbum
 
P'alante · Muyayo Rif: P'alante
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes
Música contra la represión · Música contra la represión
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 
Corasoul System · Go Lem System: Corasoul System
  2012 - Àlbum
 
Corasoul System · Planeta Lem: Corasoul System
  2012 - Àlbum
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame