www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ZULU 9.30]

ZULU 9.30

Zulu 9.30 Zulu 9.30
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Zulu 9.30 Zulu 9.30

 

DOSSIER Abril 2008

Última actualització: Maig 2011

 

Zulu 9.30
Zulu 9.30

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Presentació

Zulu 9.30 és una banda que neix als carrers de Barcelona. Després de sis anys repartint la seva música i alegria per tota Europa, donen un nou pas endavant per portar el seu tercer treball original titulat "Tiempo al Tiempo ". En aquesta ocasió deixen una mica de banda els estils més purs i aposten per un so més propi. Cançons per escoltar i música per ballar.

La banda està formada per músics criats en diferents racons del globus. Molts caps i moltes idees donen forma a un so original influenciat per estils com el reggae, la música llatinoamericana, mediterrània, pop-rock i la resta de músiques del món.

En el seu camí han tingut la sort de poder fer ballar i riure a molta gent, des del Festival Couleur Cafè de Brussel·les fins al Festival Actual a Logroño. Des del Rock for People a La República Txeca fins al BAM de Barcelona. Des del Tempo Latino a França fins l'Amsterdam Roots Festival. Molts escenaris i molts artistes als que han tingut el gust de tenir a prop com Oscar de León, Macaco, Amparanoia, Ojos de Brujo, Delinqüentes, Alboroise, La Troba Kung-Fu, Sergent Garcia, Maraca, Los Van Van, etc.

Tiempo al tiempo

El seu últim treball, editat per Kasba Music, està compost per 11 talls amb una línia en comú: el temps. Moments i situacions quotidianes en les que el transcurs del temps tenen, com en la vida, un gran protagonisme i un punt de connexió. Cançons molt més properes, tornades enganxoses amb lletres per escoltar i música per ballar.

En alguns talls com Mira, Loco, Quédate esta noche conmigo i Un día más la banda desplega tota la seva energia positiva i contundent llaurada en els escenaris de tota Europa, des del Reggae, en Ska-Marching-Balcan, passant per un so més rocker en alguns passatges. Altres com Mi madalena, Por si no te vuelvo a ver i La tierra tiene hambre tenen un toc més llatí, més Cumbia, mentre que Sin Prisa i Con una sola cosa transmeten un costat més íntim sense deixar de banda la profunditat i el feelin' del Reggae, estil en el qual la banda desprèn tot el seu carisma.

Produït per Osk I Jah des de l'arrel de les lletres i ritmes inicials fins a la mescla definitiva i assistit per Toti Arimany, productor dels treballs de La Troba Kung-Fu i Dusminguet.
Masteritzat per Nick Litwin a Mastering Mansion Madrid. Fotografia per Luna Coppola. Disseny gràfic per Dgrafik

Formació

Veu principal i guitarra - Osk I Jah
Baix, contrabaix i veus - Kodi
Guitarra i veus - Blas
Bateria i samples - Edi
Saxo - Nando
Trombó
Teclats

Discografia [amunt]
Conecta o Revienta   Conecta o Revienta
   2005 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes

Huellas   Huellas
   2008 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Remixes   Remixes
   2010 Kasba Music - Remixes
   comprar en iTunes
Tiempo al Tiempo   Tiempo al Tiempo
   2011 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes
Para Todos los Públicos   Para Todos los Públicos
   2013 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
RadioChango Añejo Reserva vol.I   RadioChango Añejo Reserva vol.I
   2005 RadioChango - Recopilatori
 

Mundo Mestizo 2   Mundo Mestizo 2
   2007 - Recopilatori
 
Solidario Guatemala   Solidario Guatemala
   2009 Sabor Discos - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  22.01.2013: Zulu 9.30 presenta nuevo disco "Para Todos los Públicos" (Castellano)
  14.09.2011: El World Music Festival Esperanzah! Celebrará su tercera edición los días 16, 17 y 18 de Septiembre en el Parc Nou del Prat de Llobregat. (Castellano)
  02.03.2011: Kasba Music informa: Newsletter nº 7 - 2 de Marzo 2011 (Castellano)
  01.02.2011: Kasba Music informa: Newsletter nº 6 - 1 de Febrero 2011 (Castellano)
  07.04.2010: "Remixes", nuevo disco de Zulu 9.30 (Castellano)
  09.12.2009: InVita, un proyecto musical-cultural de Zulu 9.30 (Castellano)
  23.10.2009: SOLIDARIO GUATEMALA - Un CD - DVD Para Club Quetzal-Los Amigos de Rigoberta Menchú (Castellano)
  23.10.2009: SOLIDARIO GUATEMALA - Un CD – DVD Au profit de Club Quetzal-Amis de Rigoberta Menchú (Français)
  30.09.2008: Festes RadioChango, comença la nova temporada!
  23.09.2008: Fiestas RadioChango, comienza la nueva temporada! (Castellano)
  19.08.2008: ARRANCA LA NOVENA EXPERIENCIA ESPANTAPITAS (Castellano)
  14.08.2008: Visca la Vida (10 anys Hace Color), de regal en RadioChango!!
  13.08.2008: Visca la Vida (10 anys Hace Color), de regalo en RadioChango!! (Castellano)
  22.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008 (Castellano)
  16.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008
  06.05.2008: EL FESTÍN CANÍBAL PASSA AL POBLE ESPANYOL ELS DIES 27 i 28 DE JUNY
  07.04.2008: El nou festival d’estiu de Barcelona, FESTÍN CANÍBAL
  07.04.2008: El nuevo festival de verano de Barcelona, FESTÍN CANÍBAL (Castellano)
  21.02.2008: “HUELLAS”, Nuevo disco de Zulu 9.30 (Castellano)
  11.06.2007: Zulu 9.30 triunfa en Holanda (Castellano)
  07.05.2007: 3r Caixa Sabadell - Etnival 2007
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Français)
  24.05.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Castellano)
  04.04.2006: Fotografia musical al BAHIA
  04.04.2006: Fotografía musical en el BAHÍA (Castellano)
  05.12.2005: II MESTIZAO FESTIVAL 2005 (Castellano)
  15.06.2005: 21/6: presentación recopilatorio RADIOCHANGO con ZULU 9.30 en la FNAC (Castellano)
  11.04.2005: RECOPILATORIO RADIOCHANGO AÑEJO RESERVA (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Zulu 9.30

Vídeos [amunt]
  02.2013: Video Clip Zulu 9.30 - Extraños
  06.2012: Video Clip Zulu 9.30 - Sin Prisa
  11.2011: Video Clip Zulu 9.30 - Por si no te vuelvo a ver
  05.2010: RadioChango TV, Mayo 2010 : Programa completo
  05.2010: RadioChango TV, Mayo 2010, 1/4 : Novedades Musicales
  03.2010: RadioChango TV, Marzo 2010 : Programa completo
  03.2010: RadioChango TV, Marzo 2010, 2/5 : Entrevista Zulu 9.30
  02.2010: RadioChango TV, marzo 2010 (Trailer promo)
  05.2009: Video Clip Zulu 9.30 - A Veces
  05.2008: Videoclip: Zulu 9.30 feat. Amparanoia - Tu te vas

Fotos [amunt]
  Espantapitas 2008
  Apolo, Barcelona 14/12/2005
  Zulu 9.30 - 2005

Contacte & Management [amunt]
Juan Carlos (Tekila): +34 699 986 238
bolanueve@bolanueve.com
http://www.bolanueve.com/

Enllaços [amunt]
  www.zulu930.com
  www.facebook.com/zulu930
  www.twitter.com/zulu930
  www.tuenti.com/#m=Page&func=index&page_key=1_684_67655084
  www.myspace.com/zulu930
  www.kasbamusic.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016