www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [XEIC]

XEIC

Xeic Xeic
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Xeic Xeic

 

DOSSIER Juliol 2008
de Xeic

 

Xeic
Xeic

  Dossier

  Discografia

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
Xeic! Neix l’any 2008 fruit de la continuació del projecte musical encetat l’any 2000 per Kontrol Antidòping. Després de set als escenaris, tres maquetes (dos d’estudi i un directe), diversos canvis de formació i d’estils musicals i gairebé 100 concerts a les seves esquenes, Kontrol Antidòping va posar fi a la seva trajectòria per transmetre tots els seus coneixements al seu fill musical: Xeic !

Xeic! per tant, se’ns presenta en societat, com un nou grup amb el rodatge fet i vol afrontar el futur amb noves idees, nous reptes, noves il•lusions i amb un disc sota el braç que reflexa tota l’experiència heretada del seu pare.

L’estil musical que practica és l’ska rural, una barreja multirítmica (reagge, rock, patxanga, etc.) que té l’ska com a pilar central i un instrument característic: la gralla seca. Les lletres acostumen a parlar de coses properes a la seva terra (Terres de l’Ebre) i molts cops plantegen crítiques de problemes socials que ens envolten en el dia a dia.

Els components que formen el grup, actualment, són 7 músics (5 de rasquerans i 2 de perellonecs) que intenten obrir-se camí, pas a pas, en el difícil món de la música i la seva estratègia per aconseguir-ho, és un directe contundent i ple de festa amb la única intenció de fer passar un bon ratet al públic de la mà d’un repertori propi i en català.

El disc:
Aquest primer disc conté 12 cançons i un bonus track (penses) que mostren clarament la barreja rítmica i d'estils que practica el grup.
Al disc podem passar de temes clarament purament skatalítics com "Barman", al reggae-ska "del Co Joan", els ritmes llatins de "Lo crit del 38 o Polítics" o temes amb pinzellades rock com "Sigues lliure".

Ells són:
Ramon Borràs
Miquel Gil
Albert Ballester
Joan Farnós
Josep Cardona
Miquel Farnós
Joan de Manxol

Discografia [amunt]
Xeic   Xeic
   2008 - Àlbum
 

Birla!!!   Birla!!!
   2009 - Àlbum
 
Sirga   Sirga
   2010 - Àlbum
 

Foro [amunt]
  El Foro de Xeic

Vídeos [amunt]
  06.2012: Video Clip Xeic - El meu avi
  10.2009: Video Clip Xeic - Lo Secret

Contacte & Management [amunt]
CAPRA PRISCA PRODUCCIONS
(+34) 609 452 073
caprapriscaproduccions@gmail.com

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/xeic
  www.xeic.cat

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016