www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [WAGNER PÁ & BRAZUCA MATRACA]

WAGNER PÁ & BRAZUCA MATRACA

Wagner Pá & Brazuca Matraca Wagner Pá & Brazuca Matraca
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Wagner Pá & Brazuca Matraca Wagner Pá & Brazuca Matraca

 

DOSSIER Juny 2001

 

Wagner Pá & Brazuca Matraca
Wagner Pá & Brazuca Matraca

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Entrevistes

  Extres

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Wagner Pa, el germà petit del barri.
Wagner Pa i la seva Brazuca Matraca (brasilers-catalans) són aquí!
El gran circ místic ha arribat!

Al carrer d’Avinyó (Barcelona) sonen els aires de bossanova i l’ambient festiu.
És que “Barcelona no és bona si la Bossanova no sona”. I quan és Bossanova cantada per Wagner Pa, la malenconia cedeix molt ràpid el seu pas a la festa.

Els ritmes carioques i la varietat d’estils utilitzats (reggae, ska, bossanova, rap…) dónen als concerts de Brazuca Matraca i Wagner Pa, aires de carnaval. Tot el món està convidat a pujar a l’escenari i més d’un cop els acompañen amics d’altres grups per a un o varis temes com Dusminguet, Macaco o Ojos de Brujo.

Wagner és el veritable nom de Wagner Pa, el nom no va ser escollit en homenatge al cèlebre músic austríac, sinó perquè la W estava de moda en aquells anys. Wagner explica que a la seva escola, els altres nens es deien Ericclapton Da Ricardo, Letsgo Da Silva o Undeuxtrois Souza. D’altres tenien el nom de la meitat de l’equip del Brasil l’any 70!!! En definitiva, Wagner no està del tot malament! Wagner va decidir afegir Pa, nom del Déu de la flauta i pseudònim amb el qual signava els seus poemes quan era més jove.

Wagner arriba a Barcelona als 20 anys a viure amb la seva mare que treballa en el Consulat del Brasil. Des de bon principi, ho va trencant tot al seu pas (començant per l’assecador de mans de l’Aeroport de Barcelona... només arribar!). Toca en diferents grups com SuperElvis (baix), després treballa de DJ i organitza concerts amb Caracola i després amb Mestizo. Així doncs, treballa en la producció, el management i de DJ. Aviat és el DJ del Jamboree, el bar/discoteca més famós de la Plaça Real. Juntament amb Mestizo, s’encarreguen de Macaco, Dusminguet i Sargento. Ben aviat Manu Chao s’apunta al club. Wagner participa ens els àlbums de Dusminguet i Macaco i treballa pel Sound-System amb Fermin Muguruza, Dani el Mono Loco (Macaco), Manu Chao...

I de tant treballar en aquest ambient, Wagner decideix pujar a l’escenari ell mateix. Per començar, es reuneix amb tots els seus amics i organitzen un macro-concert a la sala Cibeles (al Barri de Gràcia de Barcelona) per a finançar una operació dels ulls. L’esdeveniment resulta un èxit total tot i que la operació no podrà ser finançada totalment. Aquest concert també suposarà el llançament mediàtic de Wagner Pa en companyia d’Amparanoia, Color Humano, Dusminguet, Macaco, Manu chao.

Wagner sortirà motivat d’aquesta demostració de confiança i amistat i s’envoltarà d’un grup de músics ben consolidat (Brazuca Matraca). El seu primer àlbum, “Brazuca Matraca”, surt a finals de 2000.



Els “brazuques” són :
- Fede: cantant, guitarrista. Argentí. Dóna un aire de rock importat de l’altre banda de l’Atlàntic. « Buena onda”.
- Cesc: guitarrista. Aporta un nivell tècnico impressionant. Va tocar amb “La Nueva Amenaza” per la Pau Mundial.
- Mr Pluma: bateria. Argentí nascut a l’Uruguai, viatjava d’il.legal amb Wag i una foto amb el Rei per si de cas el paraven.
- Norberto: baix. Ex baixista i guitarrista de Freegueto, aquest brasiler és el toc poètic i bossanova dels “Brazucas”.
- Ze Luis: percussió. De Sao Paulo, tocava amb Wagner fa més d’una dècada en una banda de rock anomenada "Dedo de Dios".
- Toti: samplers, teclats.

També hi van passar “el Muñeco”, Miguelito, Laieta, Bedo Bedoya...

Amb la seva música sensual i alegre, el “brazucas” de Wagner Pa obren un espai de Festa i mestissatge pels Sudamericans d’Europa i pel Europeus del Tercer Món.

ALERTA! Els brasilers-catalans ataquen!

Discografia [amunt]
Brazuca Matraca   Brazuca Matraca
   2000 Organic Records - Àlbum
   comprar en iTunes

Folía   Folía
   2000 Virgin - Senzill
 
Imparable Transeunte   Imparable Transeunte
   2003 Organic Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Melic   Melic
   2005 BOA - Àlbum
   comprar en iTunes
Forn de Pa   Forn de Pa
   2013 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Vafalungo   Dusminguet: Vafalungo
   1998 Virgin - Àlbum
   comprar en iTunes

Feria Furiosa   Amparanoïa: Feria Furiosa
   1999 Edel - Àlbum
 
Shiva Sound   Shiva Sound: Shiva Sound
   2000 K Industria - Àlbum
   comprar en iTunes
FM 99.00 Dub Manifest   Fermin Muguruza: FM 99.00 Dub Manifest
   2000 Esan Ozenki - Àlbum
 
Fuerza Vol.2   Fuerza Vol.2
   2001 Virgin - Recopilatori
 
Postrof   Dusminguet: Postrof
   2001 Virgin - Àlbum
   comprar en iTunes
Digital Mestizo   Digital Mestizo
   2001 Revelde Discos - Doble recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda   Barcelona Zona Bastarda
   2002 Organic Records - Doble recopilatori
 
Mundo Mestizo   Mundo Mestizo
   2004 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I   RadioChango Añejo Reserva vol.I
   2005 RadioChango - Recopilatori
 
Eolh   Almasäla: Eolh
   2006 Ventilador Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
RadioChango Añejo Reserva 7 Años   RadioChango Añejo Reserva 7 Años
   2008 - Doble recopilatori
   comprar en RadioChango
Barcelona Postiza   Barcelona Postiza
   2009 - Recopilatori
   comprar en RadioChango
Sin Rumba Fija   Familia Rústika: Sin Rumba Fija
   2010 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango

Notícies [amunt]
  02.03.2010: Sin Rumba Fija, nuevo disco de la Familia Rústika (Castellano)
  02.02.2010: Crónica del V Aniversario Rootsound (Castellano)
  04.01.2010: V Aniversario ROOTSOUND (Castellano)
  18.12.2009: Calendario RadioChango 2010 & RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  09.12.2009: InVita, un proyecto musical-cultural de Zulu 9.30 (Castellano)
  27.10.2009: The New "Brazelona Sessions" Oct-Nov 09 (Castellano)
  20.10.2009: Homenaje a Gato Pérez (y II) (Castellano)
  10.09.2009: Barcelona Postiza, nuevo recopilatorio ya en la calle! (Castellano)
  11.05.2009: Fiesta LA VOZ DEL CHANGO!! (Castellano)
  27.03.2009: Festa 8é Anniversari RadioChango / Presentació Festival Esperanzah!
  27.03.2009: Fiesta 8ième anniversaire RadioChango / Présentation du festival Esperanzah! (Français)
  23.03.2009: Fiesta 8º Aniversario RadioChango / Presentación Festival Esperanzah! (Castellano)
  29.10.2008: Presentació RadioChango Añejo Reserva 7 años // Barcelona Postiza
  25.10.2008: Presentación RadioChango Añejo Reserva 7 años // Barcelona Postiza (Castellano)
  03.09.2008: Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  03.09.2008: Recopilatorio RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  22.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008 (Castellano)
  16.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008
  28.04.2008: BRAZELONA SESSIONS, especial primavera-verano'08 (Castellano)
  31.12.2007: Dissabte 19 de Gener 2008: Festa RadioChango en La Capsa!
  31.12.2007: Sábado 19 de Enero 2008: Fiesta RadioChango en La Capsa! (Castellano)
  18.10.2007: BRAZZELONA BEAT FEST (Castellano)
  20.11.2006: Fins aviat, Brazuca Matraca!!
  13.06.2006: Brazelona Sessions Sidecar - Junio 2006 (Castellano)
  02.05.2006: Brazelona Sessions Sidecar - Mayo 2006 (Castellano)
  28.03.2006: Brazelona Sessions Sidecar - Abril 2006 (Castellano)
  14.03.2006: ATTENTO !!! RADIO CHANGO FÊTE SES 5 ANS ! (Français)
  10.03.2006: RADIOCHANGO cumple 5 años... FIESTA!!! (Castellano)
  25.02.2006: Brazelona Sessions Sidecar - Marzo 2006 (Castellano)
  06.02.2006: Bracelona Sessions Sidecar - Febrero 2006 (Castellano)
  25.10.2005: MELIC, tercer disco de Wagner Pa (Castellano)
  07.07.2005: COULEURS LATINES à PARIS (Français)
  28.06.2005: Nuevo disco de Wagner Pa & Brazuca Matraca (Castellano)
  17.05.2005: Babylon Street se despide hasta el Invierno! (Castellano)
  15.04.2005: Fiesta RadioChango 21.04 (Castellano)
  11.04.2005: RECOPILATORIO RADIOCHANGO AÑEJO RESERVA (Castellano)
  05.04.2005: Despertando Abril con Babylon Street!!! (Castellano)
  24.02.2005: Babylon Street y su programación del mes de Marzo en el New York Club (Castellano)
  08.09.2004: CD "Mundo Mestizo" (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Wagner Pá & Brazuca Matraca

Entrevistes [amunt]
  Interview de Wagner à Paris pour la sortie de son nouvel album - 06/2005 (Français)
  El imparable transeunte - 01/2003 (Castellano)
  ÀUDIO: Entrevista de Wagner Pa por Indio y Selector Matanzas - 06/2005 (Castellano)

Extres [amunt]
  MELIC canción a canción, por Wagner Pá - 11/2005 (Castellano)

Vídeos [amunt]
  04.2011: Video Clip La Familia Rústika - Tu Ranita Encantada
  11.2008: Fiesta RadioChango // Barcelona Postiza
  03.2007: Fiesta RadioChango 23F-2007: Wagner Pa y Che Sudaka

Fotos [amunt]
  V Aniversario Rootsound
  Fiesta La Voz del Chango
  8 Aniversario RadioChango
  Fiesta RadioChango - Barcelona Postiza
  6º Aniversario RadioChango
  Wagner Pa 2005
  Suristan, Madrid 2001

Contacte & Management [amunt]
Sara Zamana
management@wagnerpa.com
+34 644 247 349

Artistes relacionats [amunt]
  Pereré
  Cumbuca
  ZurDob
  Club Mestizo All Stars

Enllaços [amunt]
  www.wagnerpa.com
  www.myspace.com/wagnerpa
  www.deremusat.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016