www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [UN KUARTITO]

UN KUARTITO

Un Kuartito Un Kuartito
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Un Kuartito Un Kuartito

 

DOSSIER Març 2006
de UnKuartito

 

Un Kuartito
Un Kuartito

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Sal a la Calle   Sal a la Calle
   1996 - Àlbum
 

Skalofriante   Skalofriante
   1998 - Àlbum
 
No pares non stop   No pares non stop
   2001 - Àlbum
   comprar en iTunes
Danke Für’s Nicht Kacken   Danke Für’s Nicht Kacken
   2005 - Àlbum
 
Cerca del Mar   Cerca del Mar
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
Otra vez sopa!   Otra vez sopa!
   2009 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Resto Pollo Rico 2   Resto Pollo Rico 2
   2004 Sabor Discos - Recopilatori
 

Mirando el Mundo al Revés   Che Sudaka: Mirando el Mundo al Revés
   2007 K Industria - DVD + CD
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  21.06.2008: Disco Homenaje a Ernesto 'Che' Guevara (Castellano)

Contacte & Management [amunt]
Mail: unkuartito@gmail.com

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/unkuartito

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016