www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [TRYO]

TRYO

Tryo Tryo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Tryo Tryo

 

DOSSIER Novembre 2008

 

Tryo
Tryo

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français

Discografia [amunt]
Mamagubida   Mamagubida
   1998 - Live
   comprar en iTunes

Faut qu'ils s'activent   Faut qu'ils s'activent
   2000 - Àlbum
   comprar en iTunes
Grain de Sable   Grain de Sable
   2003 - Àlbum
   comprar en iTunes
De Bouches à Oreilles   De Bouches à Oreilles
   2004 - Live
   comprar en iTunes
Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle   Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle
   2006 - Live
   comprar en iTunes
Ce Que L'on Sème   Ce Que L'on Sème
   2008 - Àlbum
 
Ladilafe   Ladilafe
   2012 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Sur les Roots de France   Sur les Roots de France
   2000 Virgin - Recopilatori
 

Tolerance Double Zero vol.II   Tolerance Double Zero vol.II
   2002 Circ - Doble recopilatori
 
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha   Les Ogres de Barback: La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
   2003 - Àlbum
 
Africa Wants To Be Free!   Africa Wants To Be Free!
   2005 - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  05.11.2008: TRYO por primera vez en BARCELONA - Martes 16 diciembre - SALA APOLO (Castellano)
  14.08.2006: Radio Esperanzah!... L'Úcoute continue ! (Français)
  01.02.2005: Compilation Africa Wants To Be Free! (Français)
  31.07.2004: La grille des programmes de la Radio (Français)
  31.07.2004: La parrilla de programas de la Radio (Castellano)

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/tryolegroupe

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016