www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [TOMÁS TOMÁS]

TOMÁS TOMÁS

Tomás Tomás Tomás Tomás
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Tomás Tomás Tomás Tomás

 

DOSSIER Desembre 2007
de Tomas Tomas

 

Tomás Tomás
Tomás Tomás

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Fotos

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Français English

Discografia [amunt]
Lamplighter   Lamplighter
   2003 - Àlbum
 

Múnbút Múnbút   Múnbút Múnbút
   2003 - Àlbum
 
Ignorant Mob Ignorant Mob   Ignorant Mob Ignorant Mob
   2004 - Àlbum
 
Cada Jueves Dos   Cada Jueves Dos
   2006 - Àlbum
 
Basura Brillante   Basura Brillante
   2007 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
RadioChango Añejo Reserva 7 Años   RadioChango Añejo Reserva 7 Años
   2008 - Doble recopilatori
   comprar en RadioChango

Notícies [amunt]
  03.09.2008: Recopilatorio RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  03.09.2008: Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años

Foro [amunt]
  El Foro de Tomás Tomás

Fotos [amunt]
  Tomas Laverty, Feb. 2008
  Fotos Tomas Tomas

Enllaços [amunt]
  www.tomlaverty.net
  www.myspace.com/ninosperdidos

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016