www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [TINGUARO]

TINGUARO

Tinguaro Tinguaro
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Tinguaro Tinguaro

 

DOSSIER Juny 2006
de Marc Iser

 

Tinguaro
Tinguaro

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
“k decías k yo, k no podía k no, …a k me mantengo, ah!! “

La carrera musical del canari Tinguaro és la d’un corredor de fons. Aquest segon disc neix de la seva experiència vital per Cuba, Miami, Nova york i Barcelona, llocs on ha carregat la seva bossa de bons ritmes llatins i de la millor tradició afroamericana.

La inclinació de Tinguaro per la música es fa evident des de molt petit, als 6 anys comença a estudiar percussió, timple, llaút i guitarra a Las Palmas. Ja durant l’adolescència, el seu talent innat com a cantant i també com a MC, li permeten tenir les seves primeres experiències en formacions canàries de Hip-Hop com N.S.B. o Young Sekoo.

El 1992 Tinguaro es trasllada de la seva terra canària a Cuba, on estudia producció i ingenieria a la Televisió Cubana, completa la seva formació acadèmica al costat de prestigiosos músics del país i participa en una infinitat de discos, concerts i descàrregues cubanes. A la seva tornada a Les Canàries grava el seu primer disc en solitari “Jugando con el Tiempo” (2001), produït pel músic cubà Víctor López Jarrín “Pucho López”.

L´àlbum obté un gran èxit a les illes però no massa repercussió a la Península i Tinguaro torna a fer les maletes per anar cap a Miami primer i a Nova York després. Als EEUU continua aprofundint en la recerca d’un so propi que fusioni la seva passió per la música negra i la seva particular visió de la música llatina.

De tornada cap a Espanya s’instala a Barcelona, on prepara la gravació del seu nou àlbum “Tú k decías k yo, k no podía k no, …a k me mantengo, ah!!!” produït a CODE Records per Francesc Pellicer. En ell comença a definir un estil propi en el que combina ritmes i melodies de música llatina i afro-americana i un so actual i de qualitat. Amb la seva manera característica de dir i cantar, i envoltat d’una música envolvent i positiva, Tinguaro impriméis a les seves composicions una força especial que les converteix en peces ballables sense renunciar per això al seu contingut compromès i audaç.

Discografia [amunt]
Tinguaro   Tinguaro
   2005 - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  13.06.2006: Brazelona Sessions Sidecar - Junio 2006 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Tinguaro

Fotos [amunt]
  Tinguaro

Contacte & Management [amunt]
Roger: Telf.: 609 361 974 rogervibra@gmail.com
Marc: Telf.: 649 300 605 soiemarc@telefonica.net

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/tinguaromusic

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016