www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [THE TROJANS]

THE TROJANS

The Trojans The Trojans
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  The Trojans The Trojans

 

DOSSIER Agost 2008
de The Trojans

 

The Trojans
The Trojans

  Dossier

  Discografia

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: English

Discografia [amunt]
Ala - Ska   Ala - Ska
   1987 - Àlbum
   comprar en iTunes

The spirit of adventure   The spirit of adventure
   1988 - Àlbum
   comprar en iTunes
Save the World   Save the World
   1990 - Àlbum
   comprar en iTunes
Skalatitude   Skalatitude
   1991 - Àlbum
   comprar en iTunes
Wild and Free   Wild and Free
   1992 - Àlbum
   comprar en iTunes
Rebel Blues   Rebel Blues
   1993 - Àlbum
   comprar en iTunes
Celtic Ska   Celtic Ska
   1994 - Àlbum
   comprar en iTunes
Stack-A-Dub   Stack-A-Dub
   1995 - Àlbum
   comprar en iTunes
Cool Rulers   Cool Rulers
   1996 - Àlbum
   comprar en iTunes
For your protection - The best of the Trojans   For your protection - The best of the Trojans
   1996 - Best Of
 
Earth First   Earth First
   1997 - Àlbum
   comprar en iTunes
Desiderata   Desiderata
   1998 - Àlbum
   comprar en iTunes
The Best of the Trojans   The Best of the Trojans
   1998 - Best Of
   comprar en iTunes
Wicked & Wild   Wicked & Wild
   2005 - Best Of
 

Foro [amunt]
  El Foro de The Trojans

Vídeos [amunt]
  11.2007: Videoclip: The Trojans - Gaelic Ska

Contacte & Management [amunt]
Gaz@gazrockin.com

Enllaços [amunt]
  www.gazrockin.com
  www.myspace.com/skatrojans

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016