www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [SUMO]

SUMO

Sumo Sumo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Sumo Sumo

 

 

Sumo

  Discografia

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Divididos por la Felicidad   Divididos por la Felicidad
   1985 - Àlbum
 

Llegando los Monos   Llegando los Monos
   1986 - Àlbum
 
After Chabón   After Chabón
   1987 - Àlbum
 
Fiebre   Fiebre
   1989 - Àlbum
 
Greatest Hits   Greatest Hits
   1991 - Best Of
 
The Collection   The Collection
   1991 - Recopilatori
 
Corpiños en la Madrugada   Corpiños en la Madrugada
   1992 - Reedició
 
El Legado de Sumo   El Legado de Sumo
   1999 - Best Of
 
Obras Cumbres   Obras Cumbres
   2000 - Doble Best Of
 

Artistes relacionats [amunt]
  Luca Prodan
  Divididos

Enllaços [amunt]
  www.sumo.com.ar

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016