www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [SUD SOUND SYSTEM]

SUD SOUND SYSTEM

Sud Sound System Sud Sound System
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Sud Sound System Sud Sound System

 

 

Sud Sound System

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Salento showcase   Salento showcase
   1994 - Àlbum
 

Comu Na Petra   Comu Na Petra
   1996 - Àlbum
   comprar en iTunes
Tradizioni ĺ91-ĺ96   Tradizioni ĺ91-ĺ96
   1996 - Àlbum
 
Reggae Party   Reggae Party
   1999 - Àlbum
   comprar en iTunes
Salento showcase 2000   Salento showcase 2000
   2000 - Àlbum
 
Musica Musica   Musica Musica
   2001 - Àlbum
   comprar en iTunes
Giallurussu   Giallurussu
   2002 - Senzill
 
Lontano   Lontano
   2003 - Àlbum
   comprar en iTunes
Fuecu Su Fuecu   Fuecu Su Fuecu
   2004 V2 - Àlbum
   comprar en iTunes
Acqua Pe Sta Terra   Acqua Pe Sta Terra
   2005 V2 - Àlbum
   comprar en iTunes
Live and Direct 2006   Live and Direct 2006
   2006 V2 - Live
   comprar en iTunes
No Playback   No Playback
   2006 - EP
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Suonoglobal   Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes

4 Riddims 4 Unity   Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
   2007 - Versions
 

Notícies [amunt]
  13.04.2005: NUOVO ALBUM DEI SUD SOUND SYSTEM (Italiano)

Fotos [amunt]
  Rototom Sunsplash 2010

Contacte & Management [amunt]
Music Agency - Organizzazione Concerti:
WayOut Eventi - Luca Pasqualini
infoline: (+39) 06 71350403
info@wayouteventi.it

Enllaços [amunt]
  www.sudsoundsystem.com
  www.myspace.com/sudsoundsystem
  www.wayouteventi.it

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016