www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [SPASULATI BAND]

SPASULATI BAND

Spasulati Band Spasulati Band
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Spasulati Band Spasulati Band

 

DOSSIER Juliol 2005
de Spasulati Band

 

Spasulati Band
Spasulati Band

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
Spasulati Band neix el 1996 a S. Sofia D’Epiro, un poble d’origen albanès situat al Sur d’Italia i al bell mig de les oliveres Calabreses.

En aquest racó de món tant peculiar, on es parla un albanès molt antic, ha experimentat en els últims 30 anys, les més diverses formes musicals gràcies també a Radio Epiro, una ràdio pirata local auto gestionada per un grup de joves amb varis interessos musicals.

No hi ha una traducció exacte per definir el nom del grup, però, en un dialecte local molt estricte, Spasulati vol dir quelcom entre “sense meta” i “sense arrels”.

El gènere musical de la banda és una divertida i alegre interpretació de la patchanka, una mescla de reggae-ska-rock impregnada per la cultura arbereshe (d’Albània): caracteritzada per sons de l’aire mig-oriental on els antics ecos de la tradició es fonen amb l’energia brillant típica del grup.

L’atmosfera festiva dels seus concerts ha entusiasmat ràpidament tant el públic com la crítica, (i ha fet que es parles d’ells) divulgant informació a través de revistes i diaris tals com “Música”, "Il Mucchio", "Il Manifesto" però també a través de programes de televisió com Rai Eucational, i d’Internet: www.rock.it, www.musicclub.it, www.cupacupa.it ...

El grup s’ha donat a conèixer en els millors clubs nacionals i internacionals (Àustria, Suïssa) i ha participat a importants manifestacions com:

Tavagnasco Rock (Torino),Festa di Liberazione (Roma), Invasioni (Cosenza) con Linton Kwesi Johnson, Arezzo Wave, Apice Due Notti al Castello (BN), Rototom Reggae Sunsplash, Ampollino Sound, Ariano Folk Festival (AV), Festival dei Popoli (MI), Amore e Rabbia (KR), Incontrotempo (RM), Vila Ada (RM), Bellevile (TO), Festival 100 Popoli (MI), Rock in Rho (MI) però sobretot ha estat protagonista d’una inolvidable performance a la Plaça del Duomo (Milano) el 21 de Juny de 2001 en motiu de la festa de la Música convidat personalment per manu Chao per obrir el seu primer concert a Italia, com també recorda Marco Mathieu en el seu llibre recent publicat "De viaje con Manu Chao".

Al Juliol de 2003 la banda va presentar el seu primer CD publicat per Sanarecord i distribuït per Audioglobe, més tard enregistrat per segon cop, l’Abril de 2004, amb una nova distribució, Suoni Music i Storie di Note i les cançons del qual ja es poden escoltar a les ràdios nacionals més importants i a programés “cult” com Caterpillar a Radio2.

Actualment el grup està enregistrant el seu Segon CD.

Discografia [amunt]
Spasulati Band   Spasulati Band
   2003 Radio Epiro - Àlbum
 

Pirati Nei MHz   Pirati Nei MHz
   2006 Radio Epiro - Àlbum
 
Kilometrando   Kilometrando
   2009 Venus - Àlbum
 
La Vida   La Vida
   2012 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  24.10.2009: PREMIO AMNESTY - SUONI DI CONFINE Premio menzione speciale Amnesty (Italiano)
  15.07.2009: RADICIFESTIVAL 2009 (Italiano)
  11.07.2006: SPASULATI BAND: "PIRATI NEI MHZ" (Italiano)

Foro [amunt]
  El Foro de Spasulati Band

Vídeos [amunt]
  04.2012: Video Clip Spasulati Band - Vida

Contacte & Management [amunt]
Info: info@spasulatiband.it
Band: gruppo@spasulatiband.it
Booking: info@magicdicezone.com

Enllaços [amunt]
  www.spasulatiband.com
  www.myspace.com/spasulatiband

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016