www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [SOTA ZERO]

SOTA ZERO

Sota Zero Sota Zero
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Sota Zero Sota Zero

 

DOSSIER Maig 2007
de Sota Zero

Última actualització: Juny 2009

 

Sota Zero
Sota Zero

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Sotazero és un grup de Barcelona ciutat format per 7 músics d'estils diversos que junts encenen la festa rumbera.
Volen reivindicar la "Rumba Catalana" com el folklore de Barcelona i l'unica musica contemporanea autoctona de Catalunya..portant-la mes enlla.. i arribant a tots el publics amb la seva fussio, que pretenen des-fusionar i estandaritzar en el seu "Electric Rumba"

Formats a l'any 2002, Sotazero ha creat un so propi a força de patir una metamorfosi constant en la seva formació i en el seu estil, deixant enrere el pop-rock sense perdre'l de vista.

Aquest tour 2007-2008 passa de llarg dels 60 concerts dintre i fora de Catalunya, un fet que a apropat al grup a més de 20.000 persones aquest estiu.

Sotazero ha compartint cartell amb els principals grups del país, sonant a les festes més nostres.
Llestos, va ser el primer disc, on van comptar amb músics de la mida de:
Dj Panko (Ojos de Brujo), Lichis (Cabra Mecánica), Oscar (Macaco), Dennis “huevo” (Radio Malanga), Jaleo Real, Vallsamba o Kayo Malayo.

Sotazero torna al més d'abril de 2009 amb Elècric Rumba i un TOUR EUROPEU d'allò mes Divertit, t'ho perdràs?


ALBERT FERRÉ: Veu
TONI RIERA: Guitarra i veus
MANU PEREZ: Guitarra solista,tres i veus
MARCELO REMESEIRO: Baix
IGNASI CAMA: Guitarra española
SERGI IGLESIAS: Bateria
DIDAC SAURET: Percus

Discografia [amunt]
I Pujant   I Pujant
   2004 - Maqueta
 

Petits moment de bojeria   Petits moment de bojeria
   2005 - Maqueta
 
Avançar   Avançar
   2006 - Maqueta
 
Llestos   Llestos
   2007 - Àlbum
   comprar en RadioChango
Electric Rumba   Electric Rumba
   2009 RadioChango - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes

Notícies [amunt]
  26.05.2008: JAM Festival a Rasquera
  26.05.2008: JAM Festival en Rasquera (Castellano)
  18.12.2007: 2ona festa Radiochango al submarino de Rasquera

Foro [amunt]
  El Foro de Sota Zero

Fotos [amunt]
  JamFestival - Rasquera 6 /7/08
  Fiesta RadioChango 22D 2007

Contacte & Management [amunt]
ALBERT FERR╔
TERCERA VIA, associaciˇ promociˇ musical
travessera de grÓcia 499, 3║ 3¬
08025 BARCELONA, SPAIN
Tel. +34 654 169 064
e-mail: info@terceravia.org
site: www.terceravia.org

Artistes relacionats [amunt]
  Jaleo Real

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/sotazero
  www.sotazero.com
  sotazerofans.blogspot.com
  www.audiokat.com/artistas/sotazero.asp

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016