www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [SKATALÀ]

SKATALÀ

SkatalÓ SkatalÓ
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  SkatalÓ SkatalÓ

 

 

SkatalÓ

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Fent D'aquí   Fent D'aquí
   1991 - Àlbum
 

Borinot Borinot   Borinot Borinot
   1993 - Àlbum
 
Un De Nou   Un De Nou
   1995 - Àlbum
 
In Concerto   In Concerto
   1998 - Live
 
Fent D'aquí   Fent D'aquí
   2001 - Reedició
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Balla e Difendi vol. 2   Balla e Difendi vol. 2
   1996 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  19.10.2010: Stroika, la nova sala de concerts de Propaganda pel Fet! a Manresa

Enllaços [amunt]
  www.arrakis.es/~skatala/
  www.myspace.com/skatala

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016