www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [SAN BLAS POSSE]

SAN BLAS POSSE

San Blas Posse San Blas Posse
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  San Blas Posse San Blas Posse

 

DOSSIER Maig 2008
de San Blas Posse

 

San Blas Posse
San Blas Posse

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
La Canción de los Malditos   La Canción de los Malditos
   2003 - Àlbum
 

Acordes De Cambios   Acordes De Cambios
   2009 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  06.05.2011: "No se vende la rima", nuevo disco de San Blas Posse (Castellano)
  26.11.2009: Villaembrujada Festival 2009 (Castellano)

Vídeos [amunt]
  07.2008: VideoClip: San Blas Posse - Cuando Fuimos Mortales

Fotos [amunt]
  Festival Aupa Lumbreiras 2009

Contacte & Management [amunt]
Mail: sanblasposse@krisol.org

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/sanblaspossecolectivomusical
  www.krisol.org/sanblasposse

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016