www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [SAGARROI]

SAGARROI

Sagarroi Sagarroi
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Sagarroi Sagarroi

 

DOSSIER Juliol 2005
de Sagarroi

 

Sagarroi
Sagarroi

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Entrevistes

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Això és una bomba!. Una explosió multi rítmica i multi color.

Iñigo Muguruza i els seus amics conserven la frescor de Kortatu, l’alegria i els ritmes calents de Joxe Ripiau més l’experiència que donen els anys sobre tants escenaris, discos editats i aventures viscudes per diferents parts del món.

Van publicar "Meatzaldea", el seu primer disc, al 2001,
cançons compostes per Iñigo Muguruza que no tenien sortida en el seu anterior combo, Joxe Ripiau. Temes guitarrers amb clares influències hard core. A mesura que madurava el projecte de Sagarroi van girar cap a ritmes més càlids com el reggae i l'ska. La cruesa del seu primer disc
ja no estava tan present en el següent "Euri ari duela".

En l'actualitat han passat de trio a quartet. Al nucli central d' Iñigo Muguruza (guitarra i veu), Gorka Baskaran (bateria), Carlos Zubikoa (baix) se’ls ha afegit com a component oficial Asier Ituarte als trombons i melòdica, anteriorment tocava a Joxe Ripiau.

"Toulouse" és el resultat de moltes hores d’assaig, d’intercanviar idees i opinions de manera assembleària, experimentant i conreant dia a dia cadascun dels instruments. D'aquesta manera, a més del reggae i l'ska, n’han afegit d’altres com el dub, dance hall, guaguanco, cumbia i fins i tot sonoritats balcániques, sempre amb el toc d’elegància de Sagarroi. Toulouse, una ciutat gresol de totes les cultures, ha estat la que ha inspirat l’esperit del disc. Iniciatives com "La caravana dels barris"- en les quals participen gent de diferents races d’aquesta urbs francesa per girar per tot França en tres carpes de circ - ha impactat en Sagarroi. La idea de diversitat, pluri culturalidat i molt colorit és una de les metes més nobles de Sagarroi i és l’obstinació de "Toulouse".

Per alguna cosa és imatge de la seva portada l'actor Anthony Quinn, paradigma del mestissatge. En aquests anys han girat per Cuba, França, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Sèrbia, Croàcia, entre altres.

Discografia [amunt]
Meatzaldea   Meatzaldea
   2001 Metak - Àlbum
 

Euria ari duela   Euria ari duela
   2003 Metak - Àlbum
 
Toulose   Toulose
   2004 Metak - Àlbum
 
Baleike   Baleike
   2006 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Haikua   Haikua
   2009 - Àlbum
   comprar en RadioChango

Col·laboracions destacades [amunt]
Cultura de Resistencia II   Cultura de Resistencia II
   2004 Arran - Doble recopilatori
 

Metak 2001-2003   Metak 2001-2003
   2004 Metak - Recopilatori
 
The Solanos   The Solanos: The Solanos
   2005 Metak - Àlbum
 
Make Capitalism History   Make Capitalism History
   2006 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color)   Visca la Vida (10 anys Hace Color)
   2008 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años   RadioChango Añejo Reserva 7 Años
   2008 - Doble recopilatori
   comprar en RadioChango
Lucha Amada - Musika Rebelde   Lucha Amada - Musika Rebelde
   2011 - Doble recopilatori
 

Notícies [amunt]
  14.10.2011: Recopilatorio Lucha Amada - Musica Rebelde (Castellano)
  14.10.2011: Compilation Lucha Amada (English)
  23.03.2010: AGUR SAGARROI (Castellano)
  15.05.2009: La Voz del Chango retransmite Sagarroi (Castellano)
  30.01.2009: "Haikua", lo nuevo de Sagarroi en abril (Castellano)
  03.09.2008: Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  03.09.2008: Recopilatorio RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  14.08.2008: Visca la Vida (10 anys Hace Color), de regal en RadioChango!!
  13.08.2008: Visca la Vida (10 anys Hace Color), de regalo en RadioChango!! (Castellano)
  18.03.2008: Sagarnota 2008 (Castellano)
  19.06.2007: 10 años de HACE COLOR (Castellano)
  21.05.2007: Boletín noticias Hace Color Junio 2007:::: Mes de grandes festivales (Castellano)
  25.10.2006: BALEIKE nuevo disco de SAGARROI (Castellano)
  02.08.2006: SAGARROI JAPAN TOUR 2006 (English)
  01.03.2006: Mestizo Kanalla jaia: ¡Todo el mundo a bailar! (Castellano)
  26.01.2006: Metak 2001-2006: Gracias, hasta otra. (Castellano)
  16.01.2006: SAGARROI: noticias de la carretera (Castellano)
  18.11.2005: THE SOLANOS + ZIZATEH, SORKUN, SAGARROI (Castellano)
  18.09.2005: EZEKIEL (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Sagarroi

Entrevistes [amunt]
  ÀUDIO: La Voz del Chango, 15-05-2009
  ÀUDIO: Entrevista de l@s Changuit@s - 10/2007 (Castellano)

Vídeos [amunt]
  03.2009: Video Clip Sagarroi - Berandu da oraindik
  10.2007: Video entrevista con Sagarroi
  03.2007: Videoclip: Sagarroi - RadioChango
  01.2006: Sagarroi - Live Ateneu (10m32s)

Fotos [amunt]
  Sagarroi - Sort - 23 / 6 / 07
  Gruta77 Madrid, 3.6.2007
  Ateneu Popular 9Barris, Barcelona 21/1/2006
  Kontrakorriente Vallekas 10/9/2005

Contacte & Management [amunt]
Jon Amallo
Tel: (+34) 658 751 080
amaio@euskalnet.net

Artistes relacionats [amunt]
  Joxe Ripiau
  Negu Gorriak
  Kortatu

Enllaços [amunt]
  www.sagarroi.com
  www.myspace.com/sagarroi
  www.musikametak.com
  www.kasbamusic.com
  www.luchaamada.de

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016