www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [RUMBA TARUMBA]

RUMBA TARUMBA

Rumba Tarumba Rumba Tarumba
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Rumba Tarumba Rumba Tarumba

 

DOSSIER Abril 2008
de Rumba Tarumba

 

Rumba Tarumba
Rumba Tarumba

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Me Estoy Bailando Encima   Me Estoy Bailando Encima
   2009 - Àlbum
   comprar en RadioChango

No sirve de ná... i serveix per tot"   No sirve de ná... i serveix per tot"
   2012 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  15.06.2010: Un virus humilde ataca youtube (Castellano)
  13.01.2010: 16/1/2010 Festa RadioChango amb Rumba Tarumba + DJ's Battle a Lo Submarino de Rasquera
  14.12.2009: La Diada de la Rumba desborda el CAT
  23.11.2009: Homenaje a Quintín Cabrera (Castellano)
  06.11.2009: DIADA DE LA RUMBA
  28.04.2009: CD de presentación de Rumba Tarumba. Miembros de Los Manolos cabalgan de nuevo. (Castellano)
  19.05.2008: L'URBAN VEUS ja té nova data: Del 30 de maig a l'1 de juny!
  21.04.2008: URBAN VEUS 2008
  21.04.2008: URBAN VEUS 2008 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Rumba Tarumba

Vídeos [amunt]
  08.2010: Video Clip Rumba Tarumba - Genkina-Shinin
  06.2010: RadioChango TV, Junio 2010 : Programa completo
  06.2010: RadioChango TV, Junio 2010, 4/5 : Rumba Tarumba
  05.2010: RadioChango TV, junio 2010 (Trailer promo)
  05.2010: Video Clip Rumba Tarumba - Soy un virus humilde
  04.2010: Video Clip Rumba Tarumba - El Soci del Barcelona
  12.2009: Rumba Tarumba - Alcalde Santa Coloma
  09.2009: Rumba Tarumba Entrevista
  06.2009: Video Clip Rumba Tarumba - A La Mangueli
  04.2009: Video Clip Rumba Tarumba - Wonderful Golf
  04.2008: URBAN VEUS 2008 - Trailer

Contacte & Management [amunt]
Mail: rumbatarumba@gmail.com

Enllaços [amunt]
  www.rumbatarumba.com
  www.calarumba.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016