www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [RUDE]

RUDE

Rude Rude
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Rude Rude

 

DOSSIER Març 2008
de Askatasuna

 

Rude
Rude

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano English

Discografia [amunt]
Rude Boy Rock   Rude Boy Rock
   1998 Gridalo Forte Records - Àlbum
 

Dubplates à la bolognaise   Dubplates à la bolognaise
   2002 - Àlbum
 
Barriobeat   Barriobeat
   2004 Kontrakalea - Àlbum
 
Fidelista   Fidelista
   2005 - Àlbum
 
(Stop al puto) Panico   (Stop al puto) Panico
   2008 - EP
 
La Conexión   La Conexión
   2009 - Doble àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Skunkdiskak vol. 2   Skunkdiskak vol. 2
   2001 - Recopilatori
 

In-komunikazioa   Fermin Muguruza: In-komunikazioa
   2002 Kontrakalea - Àlbum
 
Así Es Mi Vida   Banda Bassotti: Así Es Mi Vida
   2003 Gridalo Forte Records - Àlbum
 
99-04   Fermin Muguruza: 99-04
   2004 Kontrakalea - DVD + CD
 
RMXMadeInBarna   La Kinky Beat: RMXMadeInBarna
   2005 Kasba Music - Remixes
   comprar en iTunes
Parola d'Onore   Roy Paci & Aretuska: Parola d'Onore
   2005 Etnagigante - Àlbum
   comprar en iTunes
Barcelona Raval Sessions 2   Barcelona Raval Sessions 2
   2005 K Industria - Doble recopilatori
 
BASS-QUE CULTURE DVD + erremix CD   Fermin Muguruza: BASS-QUE CULTURE DVD + erremix CD
   2006 Talka Records - DVD + CD Remixes
 
Riddims 58   Chalart58: Riddims 58
   2006 - Maqueta
 
One More Time   La Kinky Beat: One More Time
   2006 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Estelles del passat   La Bundu Band: Estelles del passat
   2007 - Maqueta
 
Irun Lion Zion in Dub (Vol.1)   Irun Lion Zion in Dub (Vol.1)
   2007 Talka Records - Recopilatori
 
04-06   La Kinky Beat: 04-06
   2007 Kasba Music - Recopilatori
 
Recording   Chalart58: Recording
   2007 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes
EsperanSaharaui   EsperanSaharaui
   2007 - Recopilatori
 
Milakabilaka   Fermin Muguruza: Milakabilaka
   2007 - Senzill
 
Benvingut al Paradís   Obrint Pas: Benvingut al Paradís
   2007 Propaganda Pel Fet - Àlbum
   comprar en iTunes
Muévete Bien - Sabor Mestizo   Muévete Bien - Sabor Mestizo
   2007 Sabor Discos - Recopilatori
 
Asthmatic Lion Sound Systema   Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
   2008 Talka Records - Àlbum
   comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva 7 Años   RadioChango Añejo Reserva 7 Años
   2008 - Doble recopilatori
   comprar en RadioChango
Made in Euskal Herria   Esne Beltza: Made in Euskal Herria
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes
Kalean   Bad Sound System: Kalean
   2008 - Àlbum
 
Politik Kills   Manu Chao: Politik Kills
   2008 Because Music - Remixes
   comprar en iTunes
Visca la Vida (10 anys Hace Color)   Visca la Vida (10 anys Hace Color)
   2008 - Recopilatori
 
Barrio Santo   Microguagua: Barrio Santo
   2009 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Asthmatic Lion REMIX eta beste harribitxi batzuk   Fermin Muguruza: Asthmatic Lion REMIX eta beste harribitxi batzuk
   2009 Talka Records - Remixes
 
Pintxatu   Pintxatu
   2009 - Recopilatori
 
Ex-cusas   Brujo: Ex-cusas
   2010 Kasba Music - EP
   comprar en RadioChango
Check Point Kreuzberg   Banda Bassotti: Check Point Kreuzberg
   2010 Gridalo Forte Records - Doble Live
   comprar en iTunes
Remixes   Zulu 9.30: Remixes
   2010 Kasba Music - Remixes
   comprar en iTunes
Guerrer Rebel   La Bundu Band: Guerrer Rebel
   2010 - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde   Lucha Amada - Musika Rebelde
   2011 - Doble recopilatori
 
Cat Samurai   La Bundu Band: Cat Samurai
   2011 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes
Radar FM 1999.2013   Fermin Muguruza: Radar FM 1999.2013
   2013 - Remixes
 

Notícies [amunt]
  02.11.2011: La Bundu Band presenta Cat Samurai
  02.11.2011: La Bundu Band presenta Cat Samurai (Castellano)
  14.10.2011: Recopilatorio Lucha Amada - Musica Rebelde (Castellano)
  14.10.2011: Compilation Lucha Amada (English)
  18.12.2009: Calendario RadioChango 2010 & RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  29.04.2009: La Conexión, nuevo doble álbum de Rude & Barriobeaterz (Castellano)
  03.09.2008: Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  03.09.2008: Recopilatorio RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  19.03.2008: 12/4: Festa RadioChango / Presentació "Karate Beat"
  13.03.2008: 12/4: Fiesta RadioChango / Presentación "Karate Beat" (Castellano)
  17.11.2006: FÊTE RADIOCHANGO: AQUÍ I BARCELONA (Français)
  16.11.2006: FESTA RADIOCHANGO: AQUÍ I BARCELONA
  10.05.2006: TALKA obre la seva botiga
  10.05.2006: La tienda de Talka Records abre sus puertas (Castellano)
  26.01.2006: Metak 2001-2006: Gracias, hasta otra. (Castellano)
  01.04.2005: FIESTAS METAK y KONTRAKALEA (Castellano)
  11.01.2005: Babylon Street, en el New York Club!!! (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Rude

Vídeos [amunt]
  06.2010: RadioChango TV, Junio 2010, 2/5 : Entrevista con Rude - La Mâquina
  06.2010: RadioChango TV, Junio 2010 : Programa completo
  05.2010: RadioChango TV, junio 2010 (Trailer promo)
  02.2010: RadioChango TV, Febrero 2010, 1/6 : Novedades Musicales
  02.2010: RadioChango TV, Febrero 2010 : Programa completo

Fotos [amunt]
  La Kinky Beat - Granada 4.4.08
  TILT Festival - Perpignan
  La Voz del Chango - noviembre 07
  La Kinky Beat: Salamandra, Barcelona 18/2/06
  Roy Paci & Aretuska, Leuven 30/9/2005
  La Faktoria d'Arts, Terrassa, 16/12/2004

Contacte & Management [amunt]
Mail: onerude@libero.it
Tour: luca@tommy-gun.it

Artistes relacionats [amunt]
  Roy Paci & Aretuska
  La Kinky Beat
  La Mâquina

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/barriobeat
  www.myspace.com/lakinkyentertainment
  www.musikametak.com
  www.gridaloforte.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016