www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ROY PACI & ARETUSKA]

ROY PACI & ARETUSKA

Roy Paci & Aretuska Roy Paci & Aretuska
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Roy Paci & Aretuska Roy Paci & Aretuska

 

 

Roy Paci & Aretuska

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Entrevistes

  Extres

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Cantu Siciliano   Cantu Siciliano
   2002 Viceversa - Senzill
 

The Duse   The Duse
   2002 Viceversa - Senzill
 
Baciamo le Mani   Baciamo le Mani
   2002 Viceversa - Àlbum
 
Grande la Medianoche   Grande la Medianoche
   2002 Etnagigante - Senzill
 
Besame Mucho   Besame Mucho
   2003 Etnagigante - Senzill
 
Yettaboom   Yettaboom
   2003 Etnagigante - Senzill
 
Tuttapposto   Tuttapposto
   2003 Etnagigante - Àlbum
   comprar en iTunes
Parola d'Onore   Parola d'Onore
   2005 Etnagigante - Àlbum
   comprar en iTunes
Viva La Vida   Viva La Vida
   2006 Etnagigante - Senzill
   comprar en iTunes
Suonoglobal   Suonoglobal
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
Bestiario Siciliano   Bestiario Siciliano
   2008 - Recopilatori
 
Latinista   Latinista
   2010 Etnagigante - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Il Parto   Il Parto Delle Nuvole Pesanti: Il Parto
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes

Mondo Ska   Mondo Ska
   2004 - Recopilatori
 
Malacabeza   Arpioni: Malacabeza
   2005 Alternative - Àlbum
 
Fez Club   Figli di Madre Ignota: Fez Club
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
4 Riddims 4 Unity   Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
   2007 - Versions
 

Notícies [amunt]
  15.07.2008: In viaggio con don Gallo, Libro + DVD (Italiano)
  22.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008 (Castellano)
  16.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008
  12.03.2007: ROY PACI in Ananga Ranga (Italiano)
  11.04.2006: Rubata la tromba di Roy Paci, appello del musicista (Italiano)
  04.04.2006: Fotografía musical en el BAHÍA (Castellano)
  04.04.2006: Fotografia musical al BAHIA

Foro [amunt]
  El Foro de Roy Paci & Aretuska

Entrevistes [amunt]
  Radio Alter On the Road - Capodanno con Roy Paci - 01/2006 (Italiano)

Extres [amunt]
  Toulouse: Festival Ça Bouge Encore - 09/2001 (Français)

Vídeos [amunt]
  03.2007: Video Clip Figli di Madre Ignota - Theme from Paradise

Fotos [amunt]
  Festival Sudoeste 2008
  Salamandra, Barcelona 7/1/2006
  Roy Paci & Aretuska, Leuven 30/9/2005

Contacte & Management [amunt]
ETNAGIGANTE
Mail: vania@etnagigante.com
Web: www.etnagigante.com

Artistes relacionats [amunt]
  Radio Bemba
  Banda Ionica
  Mau Mau
  Rude
  Rootsville F.C.

Enllaços [amunt]
  www.aretuska.com
  www.etnagigante.com
  www.wayouteventi.it

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016