www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ROCOLA BACALAO]

ROCOLA BACALAO

RoCola Bacalao RoCola Bacalao
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  RoCola Bacalao RoCola Bacalao

 

DOSSIER Abril 2007
de RoCola Bacalao

 

RoCola Bacalao
RoCola Bacalao

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano English

Discografia [amunt]
Mi primer compat diss   Mi primer compat diss
   2001 - Àlbum
   comprar en iTunes

Más aniñados que nunca   Más aniñados que nunca
   2002 - Àlbum
   comprar en iTunes
Live in Tokyo   Live in Tokyo
   2003 - Àlbum
   comprar en iTunes
Infierno   Infierno
   2006 - Àlbum
   comprar en iTunes
Gases Nobles & Metales Pesados   Gases Nobles & Metales Pesados
   2013 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Resto Pollo Rico Vol. 3   Resto Pollo Rico Vol. 3
   2009 Sabor Discos - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  23.04.2009: GRUPOS SELECCIONADOS PARA EL BUSKER'S FESTIVAL BARCELONA 2009 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de RoCola Bacalao

Vídeos [amunt]
  06.2010: Rocola Bacalao - Infiel-No Tour * Europa 2010
  10.2008: RoCola Bacalao Immigration Tour 2008 - Parte I
  10.2008: RoCola Bacalao Immigration Tour 2008 - Parte II
  08.2007: Videoclip: Rocola Bacalao - Condominio de Cartón

Contacte & Management [amunt]
José Fabara
rocolabacalao@gmail.com

EPK: www.sonicbids.com/rocolabacalao2

Enllaços [amunt]
  www.rocolabacalao.com
  www.myspace.com/larocolita
  rocolabacalaoestadegira.blogspot.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016