www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [RADICI NEL CEMENTO]

RADICI NEL CEMENTO

Radici nel Cemento Radici nel Cemento
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Radici nel Cemento Radici nel Cemento

 

DOSSIER Gener 2007
de RadiciNelCemento.it

 

Radici nel Cemento
Radici nel Cemento

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Italiano

Discografia [amunt]
Radici nel Cemento   Radici nel Cemento
   1996 Gridalo Forte Records - Àlbum
 

Guns of Brixton   Guns of Brixton
   1998 Gridalo Forte Records - Senzill
 
Popoli in Vendita   Popoli in Vendita
   1998 Gridalo Forte Records - Àlbum
 
Alla Rovescia   Alla Rovescia
   2001 Bloom Produzioni - Àlbum
 
Occhio!   Occhio!
   2004 V2 - Àlbum
   comprar en iTunes
Ancora non è finita   Ancora non è finita
   2006 V2 - Àlbum
 
Il Paese di Pulcinella   Il Paese di Pulcinella
   2008 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Para Todos Todo Nada Para Nosotros   Para Todos Todo Nada Para Nosotros
   1997 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 

Punk Reggae Party   Punk Reggae Party
   1997 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 
Brigadistak Sound System   Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
   1999 Esan Ozenki - Àlbum
 
Radical Mestizo dos punto mil   Radical Mestizo dos punto mil
   2000 Revelde Discos - Recopilatori
 
Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae   Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae
   2001 - Recopilatori
   comprar en iTunes
99-04   Fermin Muguruza: 99-04
   2004 Kontrakalea - DVD + CD
 

Notícies [amunt]
  25.02.2010: So’ rugantino (Italiano)
  05.05.2005: RADICI NEL CEMENTO 10° ANNIVERSARIO 1995-2005 (Italiano)

Foro [amunt]
  El Foro de Radici nel Cemento

Contacte & Management [amunt]
Band:
info@radicinelcemento.it
Fax: 0623311356
c/p n° 308 Via Del Faro 50, 00054 Fiumicino Roma

Booking: MEZZANIMA
Tel. 039 6180555
Fax 0396882728
e-mail: management@musicamezzanima.net

Enllaços [amunt]
  www.radicinelcemento.it
  www.myspace.com/radicinelcementospace
  www.gridaloforte.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016