www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [RÀBIA POSITIVA]

RÀBIA POSITIVA

RÓbia Positiva RÓbia Positiva
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  RÓbia Positiva RÓbia Positiva

 

 

RÓbia Positiva

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
La Voz de la Discordia   La Voz de la Discordia
   1995 - Maqueta
 

Tiempo al Tiempo   Tiempo al Tiempo
   1998 Tralla - Àlbum
 
A Volar!   A Volar!
   2000 Tralla - Àlbum
 
Paraules   Paraules
   2002 Propaganda Pel Fet - Àlbum
   comprar en iTunes
Un Altre Camí   Un Altre Camí
   2005 Propaganda Pel Fet - Àlbum
 
Sentiment, compromís i acció   Sentiment, compromís i acció
   2008 Kasba Music - DVD + CD
   comprar en iTunes
Una cançoneta i mo n'anem   Una cançoneta i mo n'anem
   2009 Kasba Music - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Cultura de Resistencia I   Cultura de Resistencia I
   2002 Arran - Doble recopilatori
 

Cultura de Resistencia II   Cultura de Resistencia II
   2004 Arran - Doble recopilatori
 
EsperanSaharaui   EsperanSaharaui
   2007 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color)   Visca la Vida (10 anys Hace Color)
   2008 - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  29.04.2009: R└BIA POSITIVA, nou disc
  24.11.2008: R└BIA POSITIVA: FESTA ľ CONCERT 15 ANYS
  20.10.2008: NOVEDADES Y AGENDA NOVIEMBRE ľ DICIEMBRE HACE COLOR (Castellano)
  17.07.2008: NOVETATS I AGENDA GRUPS HACE COLOR
  15.02.2008: NOVEDADES HACE COLOR MARZO 2008 :::: LA KINKY BEAT, RABIA POSITIVA, XAZZAR, NOUR, FUFU-AI, RAUXA :::: (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de RÓbia Positiva

Contacte & Management [amunt]
PROPAGANDA PEL FET
Tel: (+34) 938 726 056
Mail: info@propaganda-pel-fet.com

R└BIA POSITIVA
David (+34) 686 28 64 82
Mail: rabiapositiva@rabiapositiva.com

Enllaços [amunt]
  www.rabiapositiva.com
  www.myspace.com/rabiapositiva
  www.propaganda-pel-fet.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016