www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [POUTRELLES FEVER]

POUTRELLES FEVER

Poutrelles Fever Poutrelles Fever
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Poutrelles Fever Poutrelles Fever

 

DOSSIER Gener 2010

 

Poutrelles Fever
Poutrelles Fever

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
POUTRELLES FEVER són la trobada entre un Kaiser Saucé fan dels Stray Cats i un perdedor engominat borratxo, una dansa entre un jugador de pòquer i un policia corrupte, un petó desesperat d’una stripper donat a un gàngster en el Chigago dels anys 60. Y com si en el temps d'un somni, Michigan Avenue i la seva màfia es trobessin al... Bugey ( França, 01)

Però per quina raó el fenomen de la febre (Fever) s'associa a una biga (Poutrelle), us estareu preguntant? Quina és la relació? On és la coherència? Coneixem el mític Saturday Night FEVER per les seves passes de ball frenètic, l'efecte Cabin FEVER (claustrofòbia ) que van experimentar els Inuit durant el llarg i fosc hivern polar o la FEBRE malaltissa, representada per aquests caçadors de violentes tempestes en la recerca d’adrenalina. Bé, dit això ara caldrà acostumar-se als efectes POUTRELLES FEVER.

Aquest sextet va néixer d’una trobada alquímica durant la primavera del 2008 en el famós districte del Bugey (França, 01), Poutrelles Fever compon una música marcada per una espontaneïtat elèctrica i contagiosa. Cal fer-se’n al càrrec.

El seu repertori és tintat d’un ambient de chanson francesa passat pel molinet de l’autèntic rock'n'roll dels veritables anys del rock'n'roll i condimentat amb un swing del color del coure d’un saxo i d’un trombó d’allò més atlètics! Enfortits per aquest savi còctel, quan interpreten les seves cançons viuen les històries quotidianes i sentiments universals que les inspiren. Car el to evoca proposicions compromeses, dites amb burla i serietat sobre el món en què vivim.

Entre els seus temes més caracteristics destaca: MANOUCHKA, que és la història d'una adolescent de l'est d'Europa atrapada per les mans brutes de la prostitució, que la tracta com un producte preparat pel consum. Però no només hi ha aquest tema. LE VALS DES CRS (CRS: policia antiavalots francesa) dóna un toc enverinat sobre la pressió policial que patim cada dia. Més lleuger, GOODBYE FOR MY DARLING tracta d’un amor perdut amb un refrany dels més unificadors: ‘Les femmes c’est pire que d’la drogue dure, c’est quand y’en a qu’ça devient dur !’ [ traducció aproximada: "Les dones són pitjors que les drogues dures. Per això jo m’he tornat dur!" . En resum, no parlen d’un reportatge de la televisió sinó de la realitat.

Al 2009, un any després del naixement de la formació, el 6 músics van passejar la seva vitalitat per tota França, Bèlgica,  Itàlia, Suïssa y España y van acumular 90 concerts a les seves esquenes; signe més que evident de les seves possibilitats...

El rescat dels segrestadors de decibels, només serà possible amb la pujada a un escenari per alliberar tota la seva energia EXPLOSIVA! Camí recte, frens desbloquejats, en el camí a una descàrrega de rock-swing manouche i popular...

Proverbi Poutrellenc: “Abans de mirar la palla que el teu veí té a l’ull, mira la biga que tens al teu cul!”

Discografia [amunt]
Poutrelles Fever   Poutrelles Fever
   2009 - EP
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  24.02.2011: POUTRELLES FEVER, PRESENTA NUEVO ALBUM E INICIA SU GIRA INTERNACIONAL EN ESPAÑA (Castellano)
  01.03.2010: Festival Esperanzah 2 : cartel confirmado (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Poutrelles Fever

Vídeos [amunt]
  03.2010: RadioChango TV, Marzo 2010, 1/5 : Intro + Novedades Musicales
  03.2010: RadioChango TV, Marzo 2010 : Programa completo
  03.2010: "The Soul" Poutrelles Fever (Los Conciertos de Radio 3, 27-3-2010)
  02.2010: RadioChango TV, marzo 2010 (Trailer promo)
  07.2008: Poutrelles Fever live Barcelona - Le precieux
  07.2008: Poutrelles Fever live Barcelona - Good bye for my darling

Fotos [amunt]
  Poutrelles Fever, 2009

Contacte & Management [amunt]
Miguel Ciprés
+34 659 45 11 09
bandatrajin@gmail.com

France:
Clément Vincent
poutrellesfever@hotmail.fr

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/poutrellesfever

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016