www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [PETIT BALL GRIS]

PETIT BALL GRIS

Petit ball gris Petit ball gris
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Petit ball gris Petit ball gris

 

DOSSIER Juliol 2010
de Pierre

 

Petit ball gris
Petit ball gris

  Dossier

  Discografia

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Rock Nica   Rock Nica
   2003 - Best Of
 

Live in concert   Live in concert
   2004 - Àlbum
 
Qué pasa hoy   Qué pasa hoy
   2005 - Àlbum
 
Realidad   Realidad
   2010 - Àlbum
 

Vídeos [amunt]
  11.2009: Video Clip Petit Ball Gris - Carretera

Contacte & Management [amunt]
petitballgris@yahoo.com

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/petitballgris

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016